باید به سمت اقتصاد دانش بنیان حرکت کنیم، چون کشور تحت شدیدترین فشارهای بین المللی بر اقتصاد است
وی با بیان اینکه امروز کشور ما تحت شدیدترین فشارهای بین المللی برروی اقتصاد است افزود: امروز دشمن فکر میکند که اگر اقتصاد ما را تهدید کند میتواند به اهداف خود برسد و ما باید نقشه دشمن را خنثی و اقتصاد خود را تقویت کنیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه از ۷ سال گذشته تا کنون بر روی اقتصاد مقاومتی به عنوان روشی که میتواند اقتصاد کشور را تکان دهد فعالیت شده است گفت: آقای اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور مسؤولیت اقتصاد مقاومتی را در دولت بر عهده دارد و ما زمانی در اقتصاد مقاومتی موفق میشویم که بتوانیم یک بخش مهم از اقتصاد مقاومتی که شرکتهای دانش بنیان است فعال کنیم.
آقای واعظی با بیان اینکه باید بر روی شرکتهای دانش بنیان سرمایه گذاری شود گفت: مزیت کشور ایران نسل جوان و تحصیل کرده است که سرمایه بزرگی برای کشور است، امروز باید بتوانیم نفت را به ایده و مغز و سپس به سرمایه تبدیل کنیم.
وی افزود: یکی از نتایج اقتصاد دانش بنیان کاهش وابستگی به خارج و کاهش خروج ارز از کشور است، بنابراین باید بستری برای حمایت از شرکتهای دانش بنیان فراهم شود و این بستر در صندوق نوآوری و شکوفایی فراهم شده است، بنا بر این وظیفه حاکمیت توجه به این شرکت هاست، زیرا از این طریق میتوانیم اشتغال را برای جوانان ایجاد و گسترش دهیم.
رئیس دفتر رئیس جمهور با بیان اینکه امروز شرایط جهان به سرعت در حال تغییر است و اگر ما همت نکنیم عقب میافتیم گفت: نتیجه گسترش اقتصاد دانش بنیان ارتقا ۵۵ رتبهای است و اکنون بیش از ۴ هزار و ۵۰۰ شرکت دانش بنیان در کشور فعالیت دارند، شرکتهایی که میتوانند به بنگاههای بزرگ متصل شوند و تغییرات عظیمی در اقتصاد کشور ایجاد کنند.
آقای واعظی در پایان گفت: ما ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان به صندوق نوآوری و شکوفایی کمک کرده ایم و حمایت خود را ادامه میدهیم.