روزنامه ایندیپندنت: خودکشی در انگلیس به بالاترین میزان در 16 سال اخیر رسید
به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صدا و سيما از لندن؛ تازه ترین گزارش منتشر شده در انگلیس نشان می دهد پارسال 6 هزار و 507 خودکشی در انگلیس ثبت شد که بالاترین میزان در 16 سال اخیر است.
تارنمای روزنامه ایندیپندنت نوشت: شمار خودکشی در انگلیس، پارسال 12 درصد افزایش یافت که بیش ترین میزان از سال 2002 میلادی را نشان می دهد.
براساس گزارش اداره ملی آمار انگلیس، پس از یک دهه کاهش، شمار خودکشی در انگلیس رو به افزایش است. این اطلاعات نشان می دهد به ویژه خودکشی در میان پسران و مردان انگلیس، بیشتر شده، به گونه ای که از پانزده و نیم مورد در میان یکصد هزار مرد، به 17 و دو دهم درصد در میان یکصد هزار مرد افزایش یافته است.
تارنمای روزنامه ایندیپندنت نوشت: اگرچه بر اساس آمار اداره ملی آمار انگلیس، شمار خودکشی در میان دختران و زنان این کشور نیز افزایش یافته، این افزایش چشمگیر نبوده است. در این گزارش آمده است در سال 2018 میلادی، سه چهارم از مرگ های ناشی از خودکشی، در میان پسران و مردان روی داده است و به عبارت دیگر، پارسال در حالی که 4 هزار و 903 مرد در پی خودکشی در انگلیس جان باختند، هزار و 604 زن انگلیسی بر اثر خودکشی، جان باختند.
افزایش میزان مرگ و میر ناشی از مصرف مواد مخدر در اسکاتلند
میزان مرگ و میر ناشی از مصرف مواد مخدر در اسکاتلند در سال گذشته بیشتر از بقیه کشورها در اتحادیه اروپا بوده است.
به گزارش خبرگزاری فرانسه، آمار و ارقام نشان می دهد شهر گلاسکو که بزرگترین شهر اسکاتلند است دچار بحران استفاده بیش از حد از مواد مخدر است، بطوریکه در سال گذشته 1187 مرگ مرتبط با مواد مخدر در آنجا به ثبت رسیده است. این درحالیست که اسکاتلند پنج میلیون و چهارصد هزار نفر جمعیت دارد.
طبق آمار رسمی که ماه گذشته اداره آمار انگلیس منتشر کرد میزان مرگ و میر مرتبط با مواد مخدر در انگلیس و ولز هم بطور بی سابقه ای افزایش یافته است. 86 درصد از موارد مرگ و میر ثبت شده در سال 2018 در استکاتلند با مصرف هروئین و مواد مخدر صنعتی نظیر متادون و کدئین در ارتباط بوده است. به گفته مقامات بهداشت شهر گلاسکو مرگ و میرهای مرتبط با مصرف کوکائین در اسکاتلند 658 درصد از سال 2008 تاکنون افزایش داشته است. این درحالیست که شیوع ویروس اچ آی وی هم در گلاسکو بسیار بیشتر از دیگر مناطق انگلیس گزارش شده است.
برخی از شهروندان می گویند برنامه ریاضت اقتصادی دولت انگلیس باعث شده تا بودجه مربوط به ارائه خدمات به افراد نیازمند کاهش یابد، بطوریکه تعداد مراکز بازپروری برای معتادان در سال های اخیر کاهش چشمگیری داشته است.