یک شرکت دانش بنیان در ساوه با طراحی و تولید طعم و مزه در صنایع غذایی و دارویی، سالانه از خروج 10 میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری کرده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک ، مدیرعامل این شرکت دانش بنیان گفت : طعم و مزه در صنایع غذایی ، دارویی و بهداشتی
محسن برکتین افزود: با همکاری ۷۰ متخصص علوم غذایی ، طراحی و تولید طعم و مزه در این شرکت دانش بنیان از سال های پیش آغاز شده که تاکنون با شناسایی ۲ هزار طعم مختلف هزار و 200 طعم طراحی و 420 طعم به تولید انبوه رسیده است.
وی گفت: محصولات در قالب طعم دهنده های مایع و پودری با ظرفیت سالانه سه هزار تن تولید میشود که با تامین مواد اولیه ۸۰۰ واحد صنعتی ، سالانه مانع از خروج ۱۰ میلیون دلار از کشور میشود.
برکتین گفت: تولید رنگهای طبیعی، خوراکی و انواع چاشنی های مواد غذایی از دیگر محصولات این شرکت دانش بنیان است و با توسعه و ایجاد ۵ واحد صنعتی دیگر شرایط تولید تمام نیاز کشور به طعم و مزه و رنگ های طبیعی خوراکی تا پنج سال آینده در این شرکت فراهم میشود.