به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما , محققان علوم پزشکی دانشگاه هاروارد آمریکا اعلام کردند وقتی که سطح کلسترول خون بالا می رود , گوشت سفید نیز همچون گوشت قرمز مضر خواهد بود.
دکتر کاترین مک مانوس و همکارانش در مقاله ای در شماره اخیر نشریه تغذیه بالینی اعلام کردند گوشت قرمز و گوشت سفید تاثیر مشابهی بر سطح کلسترول بد خون یا ال دی ال LDL دارند که این ماده نیز به نوبه خود خطر ابتلا به بیماری های قلبی را افزایش می دهد.
ممکن است برخی بگویند اگر گوشت سفید مرغ نیز همچون گوشت قرمز مضر است پس بهتر است همان گوشت قرمز موجود در همبرگر را مصرف کنم!
پس بیایید پیش از نتیجه گیری, نتایج بررسی محققان را مطالعه کنیم.محققان میزان تغییرات کلسترول را پس از مصرف غذای حاوی گوشت قرمز و غذای حاوی گوشت سفید مقایسه کردند. در این بررسی تعداد 113 زن و مرد که 21 تا 65 ساله بودند مورد مطالعه قرار گرفتند.غذای آنها نیز به صورت تصادفی، حاوی مقادیر کم یا زیاد چربی بود.
سپس به مدت چهار هفته غذای سرشار از پروتئین گوشت قرمز یا سفید یا منابع غیر گوشتی به آنها داده شد.
محققان در پایان دریافتند تاثیر گوشت قرمز در بالا بردن کلسترول بد خون همانند گوشت سفید است.
البته در این مطالعه مشخص شد مصرف گوشت سفید تاثیر مثبتی بر سطوح کلسترول با منشا پروتئین های غیر گوشتی دارد.
بر این اساس می توان گفت مصرف گوشت سفید بهتر از مصرف گوشت قرمز است.
به گزارش پایگاه اینترنتی دانشگاه هاروارد، محققان به طور کلی پیشنهاد می کنند از مصرف رژیم مدیترانه ای غافل نشویم.