وزیر کشور گفت: بدهی هزار و ۹۰۰ میلیارد تومانی دولت به کشاورزان همچنان باقی است.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه سی و چهارمین جلسه ستاد تبلیغات و اطلاع رسانی اقتصادی به مصوبات جلسه اشاره کرد و افزود:گزارش های داده شده در اول جلسه نشان دهنده آن است که دستگاه ها مصوبات این ستاد را مدام پیگیری می کنند. وی درباره قیمت گذاری کالاها نیز گفت: قرار شد وزارت صمت سامانه قیمت گذاری را مجدد بررسی و اشکالات و ایرادات سامانه را تا هفته آینده برطرف و گزارش کار را اعلام کنند و قیمتها به صورت هفتگی اعلام شود.
وزیر کشور افزود: یکی از موضوعاتی که در جلسه امروز مطرح شد بحث لوازم التحریر بود که وزارت صمت اعلام کرد تاکنون ۳۰ میلیون مورد را در بازار توزیع کردیم و قرار است این میزان افزایش پیدا کند و البته بخشی از لوازم التحریر که با قیمت نیمایی توزیع میشود نیز کنترل کند و در سامانه قیمتش را بیاورند تا از افزایش قیمت جلوگیری کنند.
رحمانی فضلی گفت: بحث خرید گندم مطرح شد و بدهی که دولت به کشاورزان در این زمینه دارد ذکر شد که امسال نسبت به سال قبل روند پرداختها خیلی سریع بوده و رقمها مناسب بوده است، اما تاکنون حدود هزار و ۹۰۰ میلیارد تومان بدهی به کشاورزان باقی است که مقرر شد این موضوع مجددا در دولت مطرح شود و در فاصله زمانی کوتاهی این تامین شود به خصوص که این رقم مربوط به کشاورزان غرب کشور است و در غرب کشور فاصله بین برداشت محصول تا کاشت مجدد خیلی نزدیک است سازمان برنامه و بودجه متقبل شد که این موضوع را پیگیری کند ضمن اینکه از اقداماتی که تاکنون انجام شده تشکر میشود و نسبت به سال قبل تصریح شده است.
وزیر کشور افزود: بحث دستور العمل نحوه اطلاع رسانی دادگاههای مبارزه با فساد جزء موضوعاتی بود که دفعه قبل مطرح شد کارگروهی مقرر شد دستورالعملی تهیه کند ما در این دستور العمل هدف این بوده است که هم اقتدار و اراده و توان دادگاهها و نظام در برخورد با مفاسد را به صورت جدی مطرح کنیم و از آن طرف توان بازدارندگی و مبارزه با فساد را افزایش بدهیم.
رحمانی فضلی گفت: نگرانی که منجر به تشکیل این دستورالعمل و کارگروه شاهد این است که ما باید آثار منفی این نوع اطلاع رسانی و تبلیغات را در ذهن عمومی جامعه به عنوان یک موضوع قابل تعمیم کنیم که فساد همه گیر و سازمان یافته است و یا سطح درگیری مسئولین با این موضوع بالا است و این نباید، چون مدیران ما واقعا مدیران سالمی هستند به هر حال در هر دستگاهی تعداد اندکی است تخلفات و جرائم اتفاق میافتد که عین آن تخلفات و جرائم باید مطرح شود.
تلاش برای برگزاری انتخابات الکترونیکی در ۱۴۰ شهر
وزیر کشور گفت: در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی تلاش خواهیم کرد با موافقت شورای نگهبان انتخابات در ۱۴۰ شهر را به صورت کاملا الکترونیکی برگزار کنیم.
عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه سی و چهارمین جلسه ستاد اطلاع رسانی و تبلیغات اقتصادی در جمع خبرنگاران درباره احراز هویت رای دهندگان افزود: یکی از اقدامات مهم در برگزاری انتخابات به صورت الکترونیکی احراز هویت است یعنی کسی که پای صندوق رای میرود و قرار است رای دهد باید کاملا شناخته شده و قابل شناسایی باشد و هویت آن مشخص گردد.
وی ادامه داد: در گذشته با تخلفاتی روبرو بودیم اینکه افرادی زیر سن رای دادن به پای صندوق میآمدند و گاهی اوقات افراد با شناسنامه افراد فوتی یا اینکه با شناسنامههای تقلبی رای میدادند.
رحمانی فضلی افزود:، اما با احراز هویت به صورت الکترونیکی در انتخابات فردی که قصد رای دادن را دارد کمتر از یک ساعت یک دقیقه میتواند مشخصاتش روشن شود یعنی بلافاصله ارتباط مستقیم با مرکز داده و اطلاعات پردازی ثبت احوال برقرار میشود و سوابق افراد سریعاً شناسایی میشود و اگر تخلفی صورت بگیرد حتماً سیستم هشدار خواهد داد.
وی با بیان اینکه با احراز هویت رای دهندگان، این موارد از بین میرود گفت:: با این روش احراز هویت که شورای نگهبان نیز موافقت خود را اعلام کرده بود بیش از ۸۵ درصد امکان تخلف از بین میرود و از تخلفات انتخاباتی جلوگیری میشود.
وزیر کشور افزود: یکی از روشهای نهایی که نتوانستیم با توافق شورای نگهبان انجام دهیم شمارش الکترونیک است یعنی در انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰ شهر را به صورت کاملا الکترونیکی برگزار کردیم و قرار است با توافق شورای نگهبان همچون گذشته در این دوره از انتخابات مجلس شورای اسلامی نیز ۱۴۰ شهر را به صورت کاملاً الکترونیکی برگزار کنیم.
وی ادامه داد: بحث شمارش الکترونیکی آرا را در انتخابات شورایاری، نظام پزشکی، نظام مهندسی و اتاق بازرگانی امتحان کرده ایم و بدون هیچ تخلفی و ظرف مدت یک ساعت تمامی آرا شمرده شد.