از ابتدای امسال تاکنون در کشتارگاههای طیور خراسان رضوی۶۴هزار تن گوشت مرغ تولید شده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی گفت: طیور کشتار شده در
محمد رشتی باف افزود: تمامی ۱۵کشتارگاه طیور استان، صنعتی بوده و دامپزشکان و دیگر ردههای دامپزشکی به عنوان تیم نظارت فنی- بهداشتی بر مراحل مختلف استحصال گوشت طیور از ذبح تا بسته بندی، نظارت کامل و همه جانبه دارند.
وی یادآور شد: همچنین در چهار ماه ابتدای امسال، کارشناسان دامپزشکی مستقر در واحدهای تولیدی از ورود ۲۴۰تن گوشت حاصل از طیور که غیرقابل مصرف بوده، جلوگیری و نسبت به معدوم کردن این مقدار، اقدام لازم را انجام داده اند.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی خراسان رضوی با اشاره به اینکه فرآوردههای خام دامی باید از مراکز مجاز سطح شهر تهیه شوند، گفت: در هنگام خرید این محصولات، بایستی دقت شود بر روی بسته بندی، نوع محصول، تاریخ تولید و تاریخ انقضاء درج شده باشد.