نمایشگاه نسخ ایرانی قرآن کریم در دیگر کشورها برپا میشود
مدیر مدرسه اسلامی هنر با انتقاد از کم توجهی به هنر خوشنویسی در سدههای اخیر، افزود: متأسفانه امروز قرآنهایی که چاپ و نشر مییابد با نسخ ایرانی نیست در حالی که هنر خوشنویسی ایرانی همواره در طول تاریخ جزو آثار هنری قابل توجه در دنیا بوده است.
حجت الاسلام نواب گفت: امروز خوشنویسی کشورهای حاشیه خلیج فارس و نیز ترکیه به عنوان هنرهای خوشنویسی مطرح در دنیا شناخته میشوند. تلاش ما در مدرسه کتابت قرآن کریم احیای هنر خوشنویسی ایرانی است.
وی ادامه داد: امروز شاهد این مسأله هستیم که خط نسخ ایرانی به نام ترکیه شناخته میشود در حالی که ما صاحب اصلی این خط بوده ایم. در همین راستا یکی از رسالتهایی که مدرسه کتابت قرآن بر عهده دارد، انجام فعالیتهای پژوهشی در زمینه خطوط نسخ و ثلث است.
مدیر مدرسه اسلامی هنر با بیان اینکه ما در هنر خوشنویسی استعدادهای درخشانی در کشور داریم، تأکید کرد: تلاش ما در مدرسه کتابت قرآن معرفی و کشف این استعدادها است.
وی یکی دیگر از اقدامات مدرسه کتابت قرآن را برگزاری مسابقات در این باره دانست و گفت: ما تلاش کرده ایم که در برگزاری مسابقات نگاه جدی به جوانان داشته باشیم، زیرا آینده خوشنویسی در دست آنها است.
مدیر مدرسه اسلامی هنر تصریح کرد: برگزاری همایش «کتابت قرآن کریم» در حاشیه سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم یکی دیگر از اقدامات ما در احیای هنر خوشنویسی است که مورد توجه خوشنویسان دیگر کشورها قرار گرفت و همین موجب شد فضای ارتباطی ما با خوشنویسان دیگر کشورها شکل بگیرد.
وی تأکید کرد: همچنین در حاشیه سی و ششمین دوره مسابقات بین المللی قرآن کریم تلاش کردیم با هم افزایی که میان ما و خوشنویسان کشور ترکیه و کشورهای عربی اتفاق افتاد، در سالهای آینده در حاشیه مسابقات بین المللی قرآن کریم نمایشگاهی از نسخ ایرانی برگزار شود.