برداشت انگور از پنج هزار و 715 هکتار باغات بارور استان اصفهان آغاز شد.
احمدرضا رییس زاده از افزایش 11 درصدی سطح زیر کشت این محصول در مقایسه با پارسال در باغات استان خبر داد و افرود: بیش از 70 درصد انگور برداشت شده این استان به صورت تازه خوری و بقیه در تهیه کشمش و شیره مصرف می شود.
وی عمده ارقام تولیدی انگور این استان را عسگری، سیاه، مهره، خلیلی و شاهانی برشمرد و افزود: تیران و کرون، مبارکه، شهرضا، خوانسار کاشان، برخوار، لنجان، اردستان، بویین میاندشت، دهاقان و گلپایگان از قطب های تولید انگور در استان هستند.
رییس زاده افزود: برداشت این محصول تا اواسط مهر در استان اصفهان ادامه دارد.