استان کرمانشاه دارای ۱۱۰ نشان ملی مرغوبیت صنایع دستی و ۱۱ مهر اصالت یونسکو در این حوزه است
او ادامه داد: یکی از برنامههای مهم ادارهکل استان ایجاد بازارهای بزرگ و عرضه محصولات سنتی و صنایعدستی و معرفی صنایع بومی بهعنوان مهمترین سوغات هر منطقه و شهر است.
مدیرکل میراثفرهنگی استان با اشاره به راهاندازی ۳ بازارچه دائم صنایعدستی در کرمانشاه در آیندهای نزدیک، اضافه کرد: با نشان (برند) سازی، بازاریابی و تجاریسازی صنایعدستی، معرفی تولیدات صنایعدستی، حمایت از هنرمندان و ایجاد فضاهای لازم برای عرضه محصولات تولیدی، شاهد آشنایی و شناخت بیشتر گردشگران و میل خرید و مصرف صنایعدستی ایرانی در آنان خواهیم بود.
او گفت: برگزاری دوره داوری نشان ملی مرغوبیت در کرمانشاه موجب رونق صنایعدستی استان، استانداردسازی آثار هنرمندان و تلاش آنها برای رفع نواقص و کاستیها است. تلاش میکنیم با کمک مسؤولان و نمایندههای مجلس تعداد نشانهای ملی و بینالمللی صنایعدستی را افزایش دهیم.
آقای قادری گفت: ماه گذشته هرسین را به عنوان شهر ملی گلیم ایران به ثبت رساندیم و دالاهو نیز به صورت مشروط موافقت لازم را از وزارتخانه میراثفرهنگی بهعنوان شهر تنبور ایران کسب کرده است.
داوران در روز اول پس از بررسی ۳۰ اثر صنایعدستی استان همدان، ۳ اثر را حائز رتبه لازم برای رقابت در بین آثار هنرمندان کشوری اعلام کردند.
در این دور از رقابتها، ۲۱۰ اثر از استانهای کرمانشاه، همدان، اردبیل، ایلام، کردستان، آذربایجان غربی مورد داوری قرار میگیرد.