معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: پیشگیری از ساخت و سازهای غیر مجاز و خلاف پروانه در حوزه مدیریت شهرداری ها با جدیت دنبال و پیگیری شود.
وی بیان کرد:تقویت پلیس ساختمان و عوامل اجرائیات ساختمانی شهرداری ها یکی از ابزارهای مهم و بازدارنده ساخت و سازهای غیر مجاز است.
امامی با بیان اینکه بیشتر اوقات جریمه عوامل ساخت و سازهای غیر مجاز مانع تخریب می شود افزود: متاسفانه روی آوردن به بحث جریمه زمینه سو استفاده برای افراد سودجو و فرصت طلب را فراهم می کند.
معاون عمرانی استاندار اردبیل گفت: متولیان امر به ویژه شهرداری ها باید از عوامل بازدارنده از جمله سرکشی به محل های ساخت و ساز و ارایه گزارش به موقع و اعمال قانون استفاده کنند.
وی با بیان اینکه درسال ۹۷ بیش از ۱۸۰۰پرونده تنها۱۳ پرونده منجر به تخریب شده افزود: با این دید روز به روز شاهد افزایش تخلفات ساختمانی از سوی افراد فرصت طلب خواهیم شد.
این مسوول افزود: احکام صادره متاسفانه به موقع اجرا نمی شود و بیشتر پرونده ها معطل رها می شود.
مسعود امامی یگانی صنعت ساختمان را یک صنعت مظلوم برشمرد و افزود: در صنعت ساخت و ساز که زمینه ساز توسعه و ایجاد اشتغال و رونق اقتصادی است باید جلوی زیاده خواهی برخی افراد معدود که زندگی اجتماعی را تهدید می کنند با اعمال دقیق قانون جلوگیری کرد.
امامی تصریح کرد:با توجه به اینکه این بخش یکی از پرسودترین شغل ها محسوب می شود و عده ای بدون داشتن علم و تخصص کافی به ساخت و سازهای زود بازده روی آورده اند و مسایل فنی و اصول ساخت و ساز رعایت نمی شود.
معاون امور عمرانی استاندار اردبیل با بیان اینکه بطور عمده ساخت و سازها برای زندگی دیگران است گفت: افرادی که ساخت و ساز را بدون نظارت کافی و ملاحظه کاری شغل خود کرده اند ساختمان را برای دیگران می سازند که اصول فنی به جهت ارزان تمام شدن رعایت نمی شود.
امامی یگانه ساخت و سازهای غیر مجاز را حاصل چشم پوشی از قانون دانست و اظهار داشت: نظارت و پیشگیری بی موقع و اغماض از ساخت و سازهای خارج از عرف سبب تشکیل پرونده برای رسیدگی در کمیسیون ماده۱۰۰ می شود.
گفتنی است دوره آموزشی کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری ها با حضور قضات دیوان عدالت اداری ، نمایندگان شهرداری ها و شوراهای اسلامی در کمیسیون ماده ۱۰۰و نمایندگان فرمانداری ها و وزارت کشور در سالن بصیرت دانشگاه محقق اردبیلی برگزار شد.