وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: توسعه ی فرهنگسرا ها در خوزستان وارد سیر روبه جلویی در راستای بالابردن سطح زیرساخت فرهنگی استان بود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان،وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با نماینده ولی فقیه در استان گفت ما در 13 استان از کشورمان برنامه های روبه جلویی در راستای گسترش فرهنگ داریم،یکی از استان های مورد هدف ما خوزستان است چراکه تنوع گسترده و لایه های عمیقی در این استان نهفته است.
سید عباس صالحی در ادامه افزود ما با توسعه ی فرهنگسرا ها در خوزستان وارد سیر روبه جلویی در راستای بالابردن سطح زیرساخت فرهنگی استان را داشتیم .
وی در ادامه افزود در بحث سند مهندسی فرهنگی، مدت ها بود اتفاقی در آن نیفتاده بود اما از یک ماه و نیم پیش جلسات آن را آغاز کردیم، و بخش استانی آن با شورای فرهنگ عمومی است،بهمین دلیل باید از ظرفیت شورای فرهنگ عمومی برای هم افزایی هرچه بهتر در راستای پیشبرد اهداف فرهنگی کشور استفاده کرد.
نماینده ولی فقیه در استان خوزستان با اشاره به مسائل فرهنگی گفت مسائل فرهنگی متعددی وجود دارد که باید نگاه دقیقی به این مباحث داشته باشیم و همصدایی میان همه ی دستگاه های فرهنگی باید ایجاد شود چراکه در بحث فرهنگ هر عمل مثبتی که بخواهد ایجاد شود باید فرهنگ آن ایجاد شود.
حجت السلام و المسلمین عبدالنبی موسوی فرد افزود: باید به مباحث هنری نگاه ویژه ای داشته باشیم،چراکه در ایران اسلامی علی رغم تلاش ها باید کار جدی تری صورت بگیره چرا که با نقطه ی مطلوب فاصله داریم.
وی گفت :در موضوع اشتغال ،فکر برای شغل فقط بسمت شغل های دولتی است و ما بعنوان متولیان فرهنگی باید تلاش بکنیم فرهنگ اشتغال های جدید را ایجاد کنیم،متاسفانه شرکت های کوچک متعدد داریم که به تعطیلی کشیده میشوند و باید موضوع هیئت دولت باشد.
وی در ادامه به مشکل جدی آب شرب اهواز اشاره کرد و افزود: روستاهای متعددی در استان آب ندارند و با تانکر آب برای آن ها تامین میشود و در بسیاری از مناطف با تلافی اب اشامیدنی و فاضلاب مواجه هستیم ما در بسیاری از مناطق اهواز تلاقی آب مواجه هستیم این موضوع به حضرت عالی ارتباطی ندارد اما انتظار داریم در هیئت دولت مطرح نمایید.
وی در پایان همچنین به جدایی برخی از شهرهای استان اشاره کرد و تصریح کرد : مشکلات مناطقی که به آنان میگویند نه جزء شهرستان کارون هستند و نه اهواز باید حل شود،جدایی یکسری مناطق هدفش ایجاد امکانات بیشتر برای این مناطق بود اما با جداسازی این مناطق وضعیت بهتر که نشد بلکه بدتر هم شد .