وزیر صمت در كارگروه ملي تسهيل و رفع موانع توليد: پیشنهاد ما به دولت، واگذری شرکت های هپكو، آذرآب و واگن پارس اراک به شرکت مپنا است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ كارگروه ملي تسهيل و رفع موانع توليد با حضور وزیر صنعت در اراک در حال برگزاری است.
مسائل كارگري دو شركت هپكو و آذراب و نحوه واگذاري کارخانه هپكو و كمك براي رونق دوباره تولید در هپكو در دستور کار این جلسه است.
وزير صنعت معدن و تجارت در کارگروه رفع موانع تولید در اراک با بیان اینکه آمادگی براي حمايت از صنايع بزرگ استان مركزی وجود دارد، گفت: درمان های صورت گرفته براي دو صنعت بزرگ استان مسكن موقتی بوده و بايد راهكار اساسی داده شود.
رحمانی ادامه داد: حفظ وضع موجود و توليد و اشتغال جهاد است و بايد اين دو صنعت استان حفظ گردد.
وی اضافه کرد: نسخه اساسي بايد برأي اين دو صنعت پيچيده شود و در جلسه ديروز هيات دولت مسايل و مشكلات هر دو صنعت مطرح گرديد و یکی از پیشنهادات واگذری شرکت های هپكو، آذرآب و واگن پارس به شرکت مپنا است.
کریمی و مقدسی نمایندگان مردم اراک کمیجان و خنداب در مجلس در این کارگروه گفتند: تخلفات مالي گسترده در هپكو و آذراب بايد بررسي شود و با متخلفان برخورد شود.
این نمایندگان افزودند: واگذاري هاي هپكو تا كنون غير اصولي بوده و سبب افزايش بدهي ها و مشكلات اين شركت شده است.
کریمی و مقدسی ادامه دادند: با توجه به شرايط موجود در وضعيت حقوقي و مالي هپكو و تعويق حقوق كارگران، براي واگذاري جديد سازمان خصوصي سازي تصميم مناسبي گيرد و با اين شرايط راهي جز بازگشت سهام به دولت نيست.
در اين جلسه همچينن نمايندگان شوراهاي كارگري شركت آذرآب و هپكو حضور داشتند و نسبت به واگذاري هاي غير اصولي اين دو صنعت بزرگ اعتراض کردند.
نمایندگان شورای کارگری شرکت های آذراب و هپکو افزودند: اصلي ترين مشكل اين دو كارخانه عدم ثبات مديريتي است و از وزير صنعت معدن و تجارت خواستند موضوع واگذاري ها را به طور جدی بررسي كند.
استاندار مرکزی هم در این کارگروه گفت: سو مديريت در شركت هپکو این واحد صنعتی را به نابود کرده و اين شركت عظيم به حال خود رها شده است.
آقازاده پیشنهاد داد: شرکت آذرآب به مپنا واگذار شود يا سهم ۳۰ درصدي بانك كشاورزي به كساني كه أهليت دارند واگذار شود.
رئیس کل دادگستری استان مرکزی هم در این کارگروه با انتقاد از نحوه واگذاری کارخانه هپکو از هیات دولت خواست با بررسی مشکلات هپکو و جلوي از واردات بی رویه ماشین آلات تولیدی در این شرکت برای کارگران هپكو کار و درآمد ایجاد کند.
حجت الاسلام عبدالهی افزود: مشكل مديريتي تنها مشكل اين كارخانه نيست و باید با رونق تولید و فروش ماشین آلات تولید شده کارخانه احیا شود.