شرکت نوآور و دانش بنیان استان البرز، مجتمع تحقیقاتی تولیدی پارس لانه با مدیریت علی اصغرکیهانی موفق به کسب ۲ مدال جشنواره جهانی ۲۰۱۹ اختراعات تورنتو کشور کانادا شد.
این جشنواره در ۱۰ گروه تخصصی، شرکت ها و افراد خلاق را برای معرفی طرحهایشان دعوت میکند تا در یک مسابقه نفسگیر، فناوری های آینده را چند سال جلوتر به نمایش بگذارند.
در طول ۲ دهه گذشته، بیش از ده ها اختراع که امروزه با همه آنها زندگی راحتی داریم برای اولین بار در این جشنواره معرفی شدهاند.
اختراعاتی که همواره مورد آنالیز و ارزیابی دقیق مجربترین کارشناسان و مشاوران صنایع بزرگ تولیدی دنیا قرار میگیرد به نحوی که اغلب شرکت های بزرگ صنعتی جهان در این ایام، گروه های مختلفی را برای شناسایی و حتی عقد قرارداد با مخترعان به این جشنواره روانه میکنند.
هیات داوری این جشنواره از بین بهترین اساتید دانشگاه های معتبر به همراه کارشناسان ممتاز و برتر برخی کمپانیهای بزرگ چند ملیتی هستند و برخی صاحبان اختراعات برتر در سال های گذشته به عنوان تیم داوری حضور دارند.
در جشنواره سال ۲۰۱۹ که از ۱۵ آگوست در تورنتو برگزار شد، بیش از ۸۰۰ اختراع برگزیده از ۵۶ کشور شرکت داشتند که نسبت به دوره قبل رشد قابل توجهی داشت و این امر بیانگر سرمایهگذاری کشورهای مختلف برای حضور پررنگ در این جشنواره بود.
بیشترین تعداد تیمهای شرکت کننده در این دوره از جشنواره از کشورهای آمریکا، آلمان، ژاپن، کره جنوبی، چین، فرانسه، کانادا، انگلستان و سوییس بودند.
از ایران نیز ۱۵ طرح برگزیده شرایط علمی شرکت در جشنواره را کسب کرده بودند و کره جنوبی با ۲۹ طرح و آمریکا با ۲۲ طرح بیشترین طرحهای ارائه شده را در این دوره به خود اختصاص داده بودند.
یکی از اتفاقات جالب این دوره از جشنواره اختراعات، کسب ۲ مدال طلا در هر ۲ طرح ارائه شده از سوی یک تیم ایرانی به نام تیم مجتمع تحقیقاتی ـ تولیدی بتن پارس لانه استان البرز بود.
تیم مجتمع تحقیقاتی_ تولیدی بتن پاس لانه توانست درکنار کشور آمریکا به عنوان ۲ تیمی باشد که موفق به کسب ۲ مدال طلا در این دوره از رقابت ها شد.
طرحهای ارائه شده از سوی این تیم ایرانی تحت عنوان نیوجرسیهای بتنی الیافی ضربهگیر بودند که یک دستاورد بزرگ برای صنعت بتن ایران به شمار میرود. ساخت بتنهایی که نیروی ناشی از ضربه را در درون خود مستهلک میکنند، یکی از فناوری بسیار پیچیده است که در طراحی و ساخت باندهای پروازی باربری کاربرد وسیع دارند.
همچنین این تیم ایرانی در یک طرح مشترک دیگر با موضوع نانوبتنهای نفوذناپدیر توانست مدال طلای دوم خود را به دست آورد.
در پایان جشنواره جایزه ویژه (Special Award) و کاپ معتبر Best invention را بخاطر حداکثر امتیاز کسب کرده از ۲ اختراع به این تیم ایرانی اعطا شد.
تیم ایرانی شرکت کننده در گروه خود بالاتر از تیمهای آمریکا، ژاپن، انگلیس، آلمان و کره جنوبی، مقام نخست کارگروه فنی مهندسی را نیز بدست آورد.