با بهره برداری از کارخانه تولید بلور نازک در ساوه سالانه از خروج ۴٠ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ با بهره برداری از کارخانه تولید بلور نازک در ساوه سالانه از خروج ۴٠ میلیون دلار ارز از کشور جلوگیری خواهد شد.
مدیرعامل گروه صنعتی کاوه گفت: کارخانه بلور نازک با سرمایه گذاری ارزی ٣٠میلیون دلاری وسرمایه گذاری ریالی ٣هزار میلیارد تومان با ظرفیت تولید سالانه ۵٠هزار تن به بهره برداری رسیده است.
عسگریان ادامه داد: تولید بلور نازک به تکنولوژی روز دنیا و بهره گیری از ماشین آلات تخصصی نیاز داشته که پیش از این در کشور وجود نداشته و تمام بازار این محصول با خروج سالانه ۴٠میلیون دلار ارز در اختیار کشور ترکیه وچند کشور اروپایی بود
وی افزود: محصول تولید داخل در مقایسه با بلور نازک وارداتی از کیفیت برابری برخوردار بوده و قیمتی بین ٣٠تا۵٠درصد نمونه خارجی دارد.
مدیرعامل گروه صنعتی کاوه گفت: تولید با کیفیت باعث شده صادرات بلور نازک همزمان با بهره برداری کارخانه آغاز شود وپیش بینی می شود تا پایان سال محصولاتی به ارزش ٣٠میلیون دلار به کشورهای همسایه و اروپایی صادر شود.
رحیمی مدیر کارخانجات شیشه گروه صنعتی کاوه گفت: با بومی سازی ،طراحی وساخت بخشی از ماشین آلات مورد نیاز ٢٠میلیون صرفه جویی ارزی شده است و تا پایان سال با بهره برداری از دو فاز جدید ظرفیت تولید به ١۵٠هزار تن در سال و ظرفیت اشتغال از ۶٠٠نفر فعلی به هزار و٢٠٠ نفر افزایش خواهد یافت.
در کشور هفت واحد صنعتی بزرگ سالانه ٧٠٠هزار تن بلور تولید می کنند که با تولید بلور نازک که نسل جدید محصولات بلوری در کشور است سبب تولید این محصول تکمیل شده است.
استکان کمر باریک و لیوانهای پایه دار از جمله محصولان پر مصرف بلور نازک در کشور است.