سومین اردوی آموزشی تفریحی «باهم تا بهشت» ویژه زوجهای جوان در فرهنگسرای خاوران برگزار خواهد شد
این اردو در ادامه برگزاری دوره مقدماتی طرح «با هم تا بهشت» که از اسفند ۱۳۹۷ ویژه زوجهای جوان شرکت کننده در این طرح با برگزاری دو کارگاه خودآگاهی و مهارتهای زندگی و زناشویی ویژه آن دسته از زوجهایی که موفق به شرکت در اردوی اول و دوم نشده اند، برگزار خواهد شد.
این برنامه روز جمعه ۸ شهریور از ساعت ۹ تا ۱۸ در محل فرهنگسرای خاوران با حضور اعضای محلهها و مساجد بقیع، اباالفضل (ع)، امام سجاد (ع)، ثارالله (ع)، جامع المهدی (عج)، فاطمه الزهرا (س)، امام رضا (ع)، جامع ابوذر، صاحب الزمان (عج) (مناطق ۱۷، ۱۸ و ۱۹)، جامع حسینی، چهارده معصوم (ع) (مناطق ۱۹ و ۲۲)، مسجدالنبی (ص)، رسول اکرم (ص)، امام حسن مجتبی (ع)، سلمان، حضرت خدیجه (س) و حضرت علی (ع) در این فرهنگسرا برگزار میشود.
طرح «با هم تا بهشت» به همت بنیاد ملی خانواده و مرکز رسیدگی به امور مساجد در سی پایگاه تحکیم خانواده مساجد شهر تهران از بهمن پارسال برای زوجهای جوانی که تازه عقد کرده و یا زوجهایی که در ۳ سال اول زندگی هستند با برگزاری همایش ترویجی در ۱۷ اسفند گذشته فعالیت اجرایی خود را آغاز کرد.
این طرح با هدف ارتقای توانمندی و مهارتهای زندگی و زناشویی زوجهای جوان اجرایی شده و زوجهای جوان را حداقل یکسال تحت پوشش آموزش، مشاوره، بررسیهای بالینی قرار داده است و برای موارد خاص نیز با اخذ آزمایشهای تخصصی، اقدام به تجویز لازم و پیگیری برای بهبود توسط متخصصان با مدارج کارشناسی ارشد و دکتری میکند.
پشتیبانی تخصصی در حوزههای مشاوره و روانشناسی از طریق پنج مرکز تخصصی که در مساجد شهر تهران راه اندازی میشود، صورت گرفته و هر مرکز مشاوره اقدام به تحت پوشش قرار دادن پایگاههای پیرامون میکند. اکنون دو مرکز فعال شده است و دیگر مراکز نیز در حال راه اندازی هستند.
زوجهای جوان در این طرح از خدمات و مزایای حضور در برنامههای آموزشی در قالبهای اردو، ماهیگیری، تیراندازی، ورزشهای گروهی و ... استفاده میکنند. بخشهای خدماتی، تأمین کالا و منابع اعتباری نیز در قالب مراکز پشتیبان با مشارکتهای درون سازمانی و گروههای خیرخواه در حال سازماندهی و فعال سازی هستند که در حال ورود به شبکه طرح است.
طرح «با هم تا بهشت» در جستجوی کاهش طلاق در میان خانوادههای جوان با مشارکتهای مردمی در قالب پایگاه تحکیم خانواده در مساجد است. مساجد با توجه به دسترسی آسان و فراگیری آنها حتی در روستاها، حضور افراد فعال و خیرخواه که بصورت افتخاری و نیت خالص همکاری میکنند. تجربه فعالیت در حوزههای فرهنگی و اجتماعی، مشارکت خیرین در تأمین منابع مالی و حل مشکلات خانوادهها و حتی معرفی جوانان برای ازدواج، پایگاه مناسبی برای تجمیع منابع و شبکه سازی هستند.