سالانه بیش از ۱۸۰ تن گوشت بوقلمون در شهرستان کهگیلویه تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا وسیما مرکز کهگیلویه وبویراحمد، رئیس جهاد کشاورزی شهرستان کهگیلویه گفت : در
سید عمران تقوی افزود : در این واحد ها برای 10 نفر به صورت مستقیم و 30 نفر هم به صورت غیر مستقیم اشتغالزایی شده است .
وی گفت : جهاد کشاورزی شهرستان در تامین نهاده های مصرفی این واحدها همکاری ویژه داشته و برای رونق تولید نیز حمایت های خود را ادامه می دهد .
رئیس اداره جهاد کشاورزی کهگیلویه افزود : گوشت های تولیدی این واحد ها به استان های فارس ، خوزستان ، اصفهان و کهگیلویه و بویراحمد صادر می شوند .
علی اکبر حسینی رئیس دامپزشکی شهرستان کهگیلویه هم با اشاره به اهمیت سلامت گوشت مصرفی مردم گفت : تمامی مراحل تولید ، نگهداری و کشتار این واحد ها زیر نظر اداره دامپزشکی شهرستان انجام می گیرد تا گوشتی سالم و بدون از هرگونه مشکل تحویل مردم شود .
کارشناس تغذیه شبکه بهداشت و درمان شهرستان کهگیلویه هم به خواص گوشت بوقلمون اشاره کرد و گفت:گوشت بوقلمون خواص زیادی از جمله فاقد اسید چراب ترانس است ، حاوی ویتامین های گروه B است که این ویتامین ها باعت ایجاد حس شادی و نشاط و کاهش خستگی در افراد می شود .
مرضیه کامران افزود : هر صد گرم گوشت بوقلمون 100 کیلو کالری دارد که این میزان کالری 25 درصد پروتئین مورد نیاز بدن در یک روز را تامین می کند و برای رشد و نمو افراد خصوصا در سنین کودکی و نوجوانی ، مادران باردار ، سالمندان و افرادی که دچار عفونت و آسیب شده اند مفید است .
وی به مواد معدنی موجود در گوشت بوقلمون هم اشاره کرد و ادامه داد : این گوشت از نظر مواد معدنی شامل پتاسیم ، فسفر و روی است که این مواد در عملکرد مطلوب کلیه اندام های بدن ، در سلامت جنسی افراد و افزایش باروری نقش موثری دارد و باعث مقاوم شدن بدن در برابر ابتلا به انواع بیماری ها می شود .