ایجاد سامانه آموزش مجازی و طرح رتبه بندی نشریات در دستور کار ماست
به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا وسیما به نقل از روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر سیماسادات لاری در مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی "تیتر۱۱" افزود: خانه نشریات دانشجویی از سال ۹۴ در وزارت بهداشت ایجاد شده و همواره سیاست ما این بوده است که از نشریات مختلف در دانشگاههای علوم پزشکی حمایت شود.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت ادامه داد: حمایت از «آزادی بیان دانشجویان» را وظیفه خود میدانیم و تلاش خواهیم کرد فضای پویای فرهنگی و با نشاطی را در دانشگاهها ایجاد کنیم.
وی افزود: اهمیت دادن به مخاطب و دخالت دادن مخاطب در نگارش مطالب و تولید محتوا بسیار مهم است؛ همچنین پرهیز از شعارزدگی اصل مهم دیگری است که در تولید محتوای نشریات اهمیت دارد و باید مد نظر قرار گیرد. در دنیای امروز رسانه سرعت و پیشرفت زیادی داشته است و اگر هوشمندی نداشته باشیم و مخاطبان به کمک ما نیایند قطعا به حاشیه رانده میشویم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با بیان اینکه مشارکت دانشجویان در امور فرهنگی منجر به ایجاد شور و نشاط میشود، تصریح کرد: امیدوارم مشارکت شما در برنامههای فرهنگی بیشتر شود، اگر مشارکت دانشجویان در برگزاری مراسم وجود داشته باشد، برنامه پرشورتر و پرمخاطب ترخواهد بود.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت نگارش روان مطالب در نشریات تاکید کرد: نشریات امروز ساده و روان هستند و این اقتضای فضای رسانهای روز است. اگر مطالب را ساده و روان و صمیمی به مخاطب عرضه کنیم، پیام بهتر منتقل میشود و از سوی مخاطب پذیرفتهتر خواهد بود و این کار بسیار بزرگی است.
وی درخصوص بهبود کیفیت نشریات دانشگاههای علوم پزشکی خاطرنشان کرد: از مجموع تعداد ۲۸ هزار و ۲۴۹ اثری که به دبیرخانه یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی ارسال شده است، ۱۳ هزار و ۳۷۵ اثر متعلق به دانشجویان دانشگاههای علوم پزشکی است که نشان میدهد برغم این که این دانشجویان تنها پنج درصد دانشجویان کشور را تشکیل میدهند، اما حضور کمی و کیفی خوبی در این جشنواره داشته اند.
دکتر لاری اضافه کرد: بیش از ۴۷ درصد آثار برگزیده جشنواره نیز به دانشجویان علوم پزشکی از دانشگاههای اصفهان، تبریز، مشهد و کرمان اختصاص یافته که نشان از ارتقای وضع کیفی نشریات دانشجویی در این دانشگاه هاست.
وی افزود: در حال حاضر باید به فکر کیفی سازی نشریات دانشگاهی باشیم و تلاش داریم با مدیریت بودجه زمینه افزایش کیفیت نشریات را فراهم کنیم.
معاون فرهنگی و دانشجویی وزارت بهداشت درباره طرحهای در دست اقدام در حوزه نشریات دانشجویی اعلام کرد: برگزاری جشنواره تیتر ۱۲ بر عهده وزارت بهداشت خواهد بود. علاوه بر آن راه اندازی سامانه آموزش مجازی و طرح رتبه بندی نشریات در دستور کار ماست.
لاری گفت: ما باید با هدفمندی، بودجه را به سمت کیفی سازی نشریات ببریم و کیفیت را شاخص قرار دهیم.
وی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم که مسائل حوزه نشریات دانشجویی در شورای نظارت بر نشریات دنبال و برطرف شود.