به گزارش
خبرگزاری صداو سیما مرکزکرمانشاه، دکتر فرید نجفی معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: آیین
افتتاحیه این کنگره، عصر فردا (۵ شهریور) در تالار انتظار کرمانشاه برگزار خواهد شد وبه مدت ۴ روز ادامه دارد
وی با اشاره به حضور ۶۰۰ نفر از دانشجویان، اساتید و اعضای هیات علمی دانشگاههای علوم پزشکی کشور در این کنگره افزود: این افراد از ۶۵ دانشگاه علوم پزشکی کشور در این کنگره حضور خواهند داشت.
نجفی تعداد مقالات ارسالی به دبیرخانه کنگره را ۱۱۱۳ مقاله عنوان و تصریح کرد: از این تعداد ۱۱۲ مقاله جهت سخنرانی و ۲۸۸ مقاله بصورت پوستر انتخاب شده است.
وی از افتتاح دو مرکز "مطالعات سیستماتیک و متاآنالیز" و سی تی سی (مرکز کارآزمایی بالینی) در استان در این سفر خبر داد و افزود: مرکز مطالعات سیستماتیک و متاآنالیز اولین مرکز در کشور بوده که به نوعی بازوی اجرایی "کاکرین" (شبکه اطلاعاتی که نتایج تحقیقات و پژوهش را در اختیار مراکز درمانی قرار میدهد) محسوب میشود.
نجفی تصریح کرد: مرکز "سی تی سی" هم سومین مرکز در کشور است که در بحث آموزش اعضای هیات علمی و هم در بحث ایجاد ارتباط با بخش صنعت کاربرد دارد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه از برگزاری هشت کارگاه به عنوان برنامههای جنبی این کنگره یاد کرد و افزود: اساتید برجسته کشوری برگزاری این کارگاهها را برعهده دارند.
نجفی بیماریهای غیرواگیر، خون شناسی و سرطان، دارو، علوم اعصاب و بهداشت روان، بیماریهای واگیر و اختلالات ایمنی را از جمله محورهای این کنگره عنوان کرد وافزود: محور اصلی کنگره بر بحث "پزشکی شخصی شده" تمرکز دارد. به این معنی که اگرچه ممکن است دو نفر بیماری مشترک داشته باشند، اما نحوه درمان آنها با یکدیگر متفاوت بوده و هر کدام راه درمانی جداگانه دارد.
نجفی خاطرنشان کرد: در این برنامه از هشت سخنران برتر، ۱۰ پوستر برتر و یک کارگاه برتر تجلیل خواهد شد.