در سومین روز هفته دولت و بیست ودومین جشنواره شهید رجایی از دستگاههای اجرایی برتر استان مرکزی تجلیل شد.
در این جشنواره شرکت برق منطقهای باختر از گروه شرکتها، بانکها و بیمهها، اداره کل اقتصاد و دارایی استان مرکزی از گروه عمومی اجتماعی و قضایی، اداره کل راهداری از گروه زیربنایی و تولیدی، اداره کل فنی و حرفهای از گروه علمی فرهنگی و آموزشی و اداره کل بیمه سلامت از گروه حمایتی سلامت و بهداشت به عنوان دستگاههای برتر مورد تجلیل قرار گرفتند.
همچنین شرکت شهرکهای صنعتی، اداره کل ورزش و جوانان، و اداره کل بهزیستی استان مرکزی هم به عنوان دستگاههای اجرائی که بیشترین رشد را نسبت به ارزیابی سال گذشته داشتند مورد تجلیل قرار گرفتند.
این دستگاهها با توجه به آئیننامه اجرایی مواد ۸۱ و ۸۲ قانون مدیریت خدمات کشوری و دستوالعملهای اجرایی جشنواره شهید رجایی در مورد ارزیابی عملکرد سالانه مورد ارزیابی، با رویکرد کار تیمی انتخاب شده اند.
استاندار مرکزی در این مراسم گفت: تکریم ارباب و رجوع تکلیف مهم دستگاه های اجرایی است و نوع برخورد کارمندان و کارشناسان با مردم باید به شکل مطلوب تری دنبال شود.
آقازاده افزود: رتبه میزان رضایت مندی از دستگاه های اجرایی این استان در مجموع ۶ است اما در شاخص تعامل و نوع رفتار بدنه اجرایی با مردم رضایت مندی کافی وجود ندارد و این استان رتبه ۲۵ را به خود اختصاص داده است.
وی اضافه کرد: بدنه اجرایی نهادها و دستگاه های دولتی استان باید اشراف بیشتری نسبت به قوانین داشته باشد و کارمندان و کارشناسان با اطلاع بهتری به مراجعان پاسخگویی کنند و در ارزیابی های امسال استان مرکزی در این شاخص رتبه دوم را کسب کرده است.
استاندار مرکزی گفت: دستگاه های اجرایی و دوایر دولتی که حجم بالایی از مراجعه مردم را دارند باید دقت نظر بیشتری داشته باشند تا رضایت مندی مردم افزایش پیدا کند.
آقازاده افزود: مدیران کل دستگاه های اجرایی استان در بخش های مختلف در ارایه خدمات توجه و حساسیت بیشتری داشته باشند تا رتبه استان در این شاخص بهبود یابد.
وی افزود: سرمایه های انسانی رکن مهمی در مناسبات توسعه ای و برنامه ای هستند بنابراین باید شاخص های این بخش به شکل مطلوبی بهبود یابد.
وی اظهار داشت: برخی از دستگاه های اجرایی با کمبود نیروی انسانی مواجه اند و کارمندان با وجود کمشکلات مختلف می کوشند رضایت مندی مردم را فراهم کنند و می طلبد که این طیف از نیروی انسانی توسط مدیران مورد تشویق و حمایت قرار گیرند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان مرکزی نیز در این آئین گفت: سال گذشته بر اساس بخشنامه تمامی دستگاه های اجرایی استان در پنج گروه شامل ۹ دستگاه در گروه علمی، آموزشی و فرهنگی، ۱۲ دستگاه در گروه امور اجتماعی و قضایی، ۵ دستگاه در گروه شرکت ها و راه ها، ۱۶ دستگاه در گروه زیر بنایی و ۱۱ دستگاه در حوزه حمایتی و بهداشتی در فرآیند ارزیابی مشارکت کردند.
یادگاری افزود: نتایج حاصل از ارزیابی دستگاه های اجرایی استان در سال ۹۷ به صورتی است که میانگین شاخص های عمومی ۶۰۷ و میانگین شاخص های اختصاصی۹۴۳ و در مجموع میانگین شاخص های عمومی و اختصاصی یک هزار و ۵۵۰ امتیاز بوده است.
وی ادامه داد: بیش از ۵۰ درصد دستگاه های اجرایی استان در شاخص هایی از قبیل ارایه خدمات به صورت الکترونیکی، تناسب شغل شاغل و رسیدگی به مشکلات مردم و... اهداف مورد نظر را به طور کامل محقق کردند.