برداشت تا اواسط شهریور
سمنان، دومین تولید کننده زردآلوی کشور
استان سمنان با تولید بیش از ۱۵ هزار تن زردآلو از بیش از هشت هزار هکتار، دومین تولید کننده این محصول در کشور است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی استان سمنان گفت: 14 درصد زردآلوی کشور در استان سمنان تولید می شود
قرائیان افزود: میانگین برداشت زردآلو در استان در شرایط عادی بیش از 40 تن و در شرایط فعلی با توجه به سرمازدگی ها و تغییرات آب و هوایی اخیر ، حداکثر 12 تن درهکتار است.
قراییان گفت : بسطام و مجن با چهار هزار و 500 هکتار سطح زیر کشت قطب تولید زردآلوی استان سمنان هستند .
امسال در استان سمنان در هزارو 300 هکتار سطح زیر کشت نواحی شمال دامغان تولید محصول زردآلو 20 درصد افزایش داشت و باغداران میانگین برداشت 20 تن در هکتار را هم برداشت کرده اند .
رجبعلی ، قوامی ،قیاسی ، جهانگیری ، سفید صادراتی و خیبه ای مهمترین ارقام زردآلوی استان سمنان است.
برداشت زردآلو در این استان تا اواسط شهریور ادامه دارد .