رایزنان اقتصادی ۵ کشور آسیایی، اروپایی، آفریقایی و آمریکایی به منظور دیدن از صنایع زرندیه و ساوه وارد زرندیه شدند.
این رایزنان اقتصادی که از سفارت خانههای روسیه، آلمان، بلژیک، آفریقای جنوبی و ونزوئلا مستقر در تهران هستند بعد از ظهر امروز ازیکی ازواحدهای تولیدانواع قفلهای ساختمانی درشهرک صنعتی مامونیه دیدارو سپس از واحد صنعتی کشاوزری شهرخشکرود بازدیدخواهندکرد.
نماینده مردم شهرهای ساوه و زرندیه در مجلس شورای اسلامی دراین خصوص گفت: امروز به در خواست اتاق بازرگانی میزبان رابزنان اقتصادی و سفرای خارجی در شهر های ساوه و زرندیه هستیم که امیدواریم که حضور این سفرا و رایزنان اقتصادی باعث ارتباط تجاری و تبادل اقتصادی بین تولیدگران ما و کشورهای همسایه و همجوار و حتی کشورهای دور دست شود.
منصوری با اشاره به بی اثر بودن تحریم ها افزود: محصولات با بهترین کیفیت تولید میشود که علاوه بر تامین بازار ایران توانایی کسب یک بازار صادرات بزرگ و مناسبی در سطح جهانی را دارد.
سفیر کشورجمهوری تاجیکستان در جمهوری اسلامی ایران در رابطه با این سفر به استان مرکزی به خبرگزاری صدا و سیما در زرندیه با اشاره به افزایش سطح روابط اقتصادی ایران و تاجیکسان گفت:بازدید از دستاوردها و توانمندی های اقتصادی این شهرستان در حوزه صنعتی و کشاورزی از مهمترین اهداف این سفر است که نشان از توان بالای جمهوری اسلامی ایران دارد.
آقای نظام الدین زاهدی به دستاوردهای مطلوب ایران در حوزه اقتصادی اشاره کرد و افزود: با وجود تحریم های ظالمانه ای که بر ضد جمهوری اسلامی ایران اعمال شده است اما شاهد دستاوردهای خوب ایران در حوزه اقتصادی به ویژه صنعت و کشاورزی بودیم.
وی به الگو برداری از جمهوری اسلامی ایران در توانمندی های اقتصادی اشاره کرد و افزود: دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در حوزه اقتصادی آموختنی است و بستر تقویت مناسبات اقتصادی و روابط تجاری بین دو کشور فراهم شده است.
سفیر تاجیکستان گفت: به جمهوری تاجیکستان اعلام شده است که زمینه بسیار خوبی برای تقویت همکاری بین شهرک های صنعتی و مجتمع های کشاورزی بین دو کشور است و مناسبت های اقتصادی مشترک زیادی بین دو کشور به ویژه در حوزه انرژی، راه سازی، اقتصادی و ... وجود دارد و مزیت های اقتصادی و کشاورزی نیز بسترساز خوب برای همکاری های آینده خواهد بود.
سفیر کشور آفریقای جنوبی در جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: این شهرستان از ظرفیت بالایی در حوزه اقتصادی و تجاری برخوردار است و وجود این مزیتهای اقتصادی انگیزه کشور آفریقای جنوبی را برای همکاری با ایران دوچندان میکند و فضای جدید تجاری سازی از سوی جمهوری اسلامی ایران را در قاره آفریقا خلق میکند.
آقای ویکا خومالو در ادامه به مزیت کشاورزی شهرستان زرندیه اشاره کرد و افزود: اراضی این منطقه استعداد بالایی در حوزه کشاورزی دارند و فرصت های بسیاری برای توسعه این بال توسعه اقتصادی در زرندیه است.
وی افزود: احداث مجتمع کشت و صنعت فدک نشانگر یک ظرفیت بالای اقتصادی است و شبیه این مجتمعهای کشاورزی در قاره آفریقا نیز وجود دارد و یکی از وجوه مشترک دو کشور فعالیت در حوزه کشاورزی، دامداری، تولید کود و انواع تولیدات کشاورزی است.
سفیر آفریقای جنوبی به وجود فناوری های بسیاری در حوزه های اقتصادی در ساوه و زرندیه اشاره کرد و افزود: در جریان این بازدید فناورهای بسیاری در حوزه اقتصادی مشاهده شد که تقویت فناوریهای دو جانبه بین آفریقا و ایران منجر به توسعه تحقیق، پژوهش و توسعه دو کشور خواهد شد.
خومالو در ادامه تصریح کرد: پس از برگشت از استان مرکزی تلاش خواهیم کرد نشست های تخصصی با نهادهای تحقیق و توسعه سفارت آفریقای جنوبی در جمهوری اسلامی ایران برگزار و راهکارهای تقویت هم افزایی بین کمپانیهای این دو کشور را اتخاذ خواهیم کرد.