به منظور تنظيم بازار مرغ روزانه حداقل 25 تن مرغ با قيمت مصوب در قم توزيع مي شود .
آقاي پور ميداني تصريح کرد: اين ميزان، علاوه بر کشتار مرغ کشتارگاههای قم است که در بازار توزيع مي شود .
وي همچنين از تامين کامل نهاده هاي دامي با قيمت ارز 4200 توماني هم خبر داد و گفت: همه توليد کنندگان مرغ مي توانند با مراجعه به سازمان جهادکشاورزي نهاده هاي مورد نياز خود را دريافت کنند .
رئيس سازمان جهاد کشاورزي همچنين از عدم صدور مجوز خروج مرغ از استان نيز به منظور تنظيم بازار مرغ سخن گفت .
آقاي احمدلو رئيس اتاق اصناف قم هم در اين جلسه از تشديد نظارت بر واحد ها صنعتي سخن گفت و افزود: در يک ماه گذشته 2700 مورد بازرسي انجام شد که بر اساس آن 248 پرونده تخلف تشکيل شده و 197 واحد بدون پروانه شناسايي شده است .
وي از تامين روغن و شکر موردنياز مردم نيز خبر داد .
آقاي احمدلو گفت: نمايشگاه نوشت افزار از 10 تا 25 شهريور در ساختمان ناشران ونمايشگاه پاييزه از 26 تا 31 شهريور در محل دائمي نمايشگاهها برگزار خواهد شد .
آقاي سيجاني رئيس سازمان صنعت معدن و تجارت هم گفت: مقرر شده است در چهار نقطه مختلف شهر بازارچه هاي محلي مستقر شود که يکي از آنها در کنار امامزاده سيد معصوم است .
معاون هماهنگي امور اقتصادي و توسعه منابع انساني استاندار نيز با اشاره به تلاش مديران استان براي تثبيت نرخ اجناس بر استمرار اين وضعيت تاکيد کرد و گفت :اين تلاش ها بايد در ماه محرم و صفر نيز به طور مضاعف ادامه يابد .
آقاي غضنفري افزود: به دليل همين تلاش ها نرخ تورم استان قم از نرخ 29 استان کشور پايين تر است .
وي با اشاره به جلسه هفته گذشته با حضور وزير کشور در تهران گفت: بنا بر گفته دبير کارگروه تنظيم بازار کشور، براي اقلام اساسي مردم همچون شکر ، روغن ، برنج هيچ محدوديتي وجود ندارد.
آقاي غضنفري بر تامين نياز هيئات مذهبي نيز تاکيد کرد .
وي با اشاره به برگزاري نمايشگاه نوشت افزار و پاييزه گفت :شعبه تعزيرات نيز بايد در اين نمايشگاه مستقر و از عرضه محصولات خارجي که مشابه داخلي دارند جلوگيري شود .
معاون استاندار همچنين گفت: تعيين مکان هايي براي عرضه مستقيم محصولات را در نقاط مختلف شهر دنبال مي کنيم