رقم جدید جو گلشن با مشارکت پژوهشگر مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان اصفهان تولید شد.
مهرداد محلوجی، محصول جو را در مقایسه با دیگر غلات در برابر شوري از مقاومت برخوردار دانست و افزود: ویژگی های زراعی رقم جو گلشن از نوع رشد بهاره، مقاوم به ریزش دانه ، خوابیدگی ، شکنندگی محور سنبله و عملکرد این رقم در سال زراعی97- 1396 در آزمایش پژوهشی ترویجی منطقه اردستان با شوری آب بیش از 10 دسی زیمنس بر متر چهار تن در هرهکتار و در سال 96-1395 حدود چهار هزارو 706 کیلوگرم در هکتار دانه تولید داشته است.
وی گفت: رقم جو گلشن در چهارمین جشنواره کشوری ارقام گیاهی با حضور حجتی وزیر جهادکشاورزی در تهران معرفی شد.