به منظور تغییر نگرش جامعه نسبت به بیماران روان، نمایشگاهی از دست ساختههای توان یابان بیمارستان روانپزشکی دکتر حجازی مشهد برپا شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی، این نمایشگاه از ۲۹مرداد آغاز به کار کرد و تا ۳۱مرداد (ساعت ۲۱ امشب) پذیرای
مترون (مدیر خدمات پرستاری) بیمارستان روانپزشکی دکتر حجازی در اینباره گفت: نگرش جامعه نسبت به بیماران مزمن روان منفی است؛ از همین رو در این نمایشگاه سعی شده تا مردم نگاه واقع بینانه تری نسبت به توانمندی و شرایط این بیماران پیدا کنند.
مهدی آمدنی خاطر نشان کرد: بیماران بیمارستان حجازی بیشتر به صورت مادام العمر بستری می شوند از همین رو در اذهان عمومی مردم جامعه شرایط بیماران بیمارستان حجازی بسیار حاد و غیر قابل کنترل تصور می شوند به گونه ای که حتی در ایام برگزاری نمایشگاه برخی از مردم برای ورود به بیمارستان اضطراب داشتند.
وی افزود: در این نمایشگاه دو غرفه برای به نمایش گذاشتن فعالیت بیماران برپا است تا مردم از نزدیک توانایی آنها را لمس کنند و بیماران نیز هنرمندی های خود را در معرض دید علاقه مندان قرار دهند.
آمدنی با اشاره به کاردرمانی بیماران روان بیمارستان حجازی گفت: سفالگری، بافندگی و خیاطی رشته های کاردرمانی با بیماران است که هزینه مربی را نیز خیران می پردازند و این کار در بهبود شرایط بیماران تاثیر مطلوبی دارد.
۳۰۰بیمار مرد و زن در بیمارستان روانپزشکی دکتر حجازی مشهد بستری هستند و این نمایشگاه، هفتمین نمایشگاه عرضه توانمندی های بیماران آن و اولین نمایشگاه در محیط بیمارستان حجازی است.