دانشگاه تهران در طرح توسعه خود، طرحهای شهر دانش، شهر هوشمند و شهر سبز را در مرحله اجرا دارد
وی افزود: گستره شهر دانش از جنوب تا شمال دانشگاه تهران آغاز میشود و شمال منطقه امیرآباد به کارخانه نوآوری دانشگاه تبدیل خواهد شد.
آقای زارعی ادامه داد: محدوده شهر دانش دانشگاه تهران به گونهای است که دانشگاه علوم پزشکی را نیز در برمیگیرد تا آموزش و پژوهش در یک مجتمع پژوهی اتفاق بیفتد و در کنار آن آزمایشگاه پژوهشی و لابراتور نیز پیشبینی شده است.
وی توضیح داد: در این شهر، پارک علم و فناوری و شرکتهای دانشبنیان و فناور مستقر میشود و هنگام مراجعه مردم به دانشگاه تهران، ابتدا با شرکتها روبهرو میشوند و اقدامات مورد نیاز خود را انجام میدهند.
رئیس پارک دانشگاه تهران عنوان کرد: این طرح از مدتها قبل با خرید بخشی از املاک، آغاز شده و ۶۷ درصد از اراضی در تملک دانشگاه تهران است که بخش مهمی از آن به فضای سبز تبدیل میشود.
آقای زارعی تصریح کرد: یکی از مؤلفههای شهر دانش، هوشمند شدن است، اکنون در عصر دیجیتال و اینترنتی شدن هستیم و پارک مسؤولیت دارد به عنوان بخش بزرگی از زیست بوم نوآوری، پاسخگوی نسل چهارم فناوری دنیا در کشور باشد.
رئیس پارک علم و فناوری دانشگاه تهران گفت: مرکز شتابدهی اینترنت اشیا نیز در حال تأسیس است که در این زنجیره به آن نیاز داشتیم، بنابراین این مدرسه و رویداد ۱۰ روزه برای شناسایی افراد متخصص برگزار شد که در آن از فناوریهای برتر استفاده شده است و امیدواریم در بخش شتابدهی تیمها به کسب و کارهای نوین (استارتاپ) در زمینه انرژی و اینترنت اشیا تبدیل شوند.
وی در باره کارگاههای آموزشی (بوتکمپ) پارک علم و فناوری دانشگاه تهران نیز گفت: بنیاد خیریه مصلینژاد در تأسیس کارگاههای آموزشی (بوتکمپ) و برگزاری مدرسه اینترنت اشیا تمامی حمایتها را از پارک داشته و امکانات بسیاری در اختیار دانشجویان قرار داده و برای رونق علم در کشور نیاز است خیرین همکاری بیشتری با دانشگاهها داشته باشند.
بوتکمپ، نوعی فعالیت گروهی است که در حوزههای متفاوت شغلی وجود دارد و به طور معمول در قالب کارگاههای آموزشی با ظرفیتهای متفاوت تشکیل میشود. کارگاههای آموزشی (بوتکمپ) دورههای فشردهای هستند که افراد را برای ورود به بازار کار آماده میکنند. این دورههای جدی و پر از چالشهای متفاوت برای این طراحی شدهاند که افراد بتوانند توانایی خود را در حوزه کاری خود بالا ببرند.