معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان اردبیل گفت: تاکنون مهارت تهیه 7 غذای سنتی در استان اردبیل به ثبت ملی رسیده است.
وی گفت: تمامی این مهارت در میراث ناملموس کشور به ثبت رسیده تا علاوه بر صیانت از آن، بتوان نسبت به معرفی گسترده تر غذاهای سنتی استان اقدام کرد.
معاون میراث فرهنگی اداره کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان همچنین از تهیه پرونده ثبت ملی مهارت تهیه باسدیرما پلو، خشیل موران، قره شیقالات و شیرینی سه گوش خبر داد.
لطفی ادامه داد: ثبت ملی آثار فرهنگی، تاریخی و طبیعی فرصتی با هدف انتقال میراث فرهنگی و تاریخی به آیندگان با جدیت دنبال می شود که در این میان تقویت گردشگری غذا با ثبت مهارت تهیه غذاهای سنتی حمایت می شود.