اختتامیه نخستین دوره فرهنگی قرآن و عترت روح الجنان
همزمان با جشن عید سعید غدیر خم، مراسم اختتامیه نخستین دوره تابستانی موسسه فرهنگی قرآن و عترت روح الجنان شهر لواسان در امامزاده عبدالله (ع) محله جائیج برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مجتبی فائق، مدیرعامل موسسه روح الجنان گفت: این دوره با همکاری مشترک اداره اوقاف و امور خیریه لواسانات و رودبارقصران و موسسه فرهنگی قرآن و عترت روح الجنان از ابتدای تابستان امسال با کلاس های آموزشی سبک زندگی اسلامی ، کامپیوتر، نقاشی، اوریگامی و چرم دوزی، آیین همسرداری و مشاوره خانواده، قرائت، حفظ و تدبر در قرآن کریم، آشنایی با نهج البلاغه، تربیت مربی فلسفه و کودک با اعطای مدرک بنیاد حکمت صدرا برگزار شد.
وی افزود: در این دوره طرحی با عنوان بوستان قرآن ویژه کودکان ۴ تا ۷ سال برگزار شد که مفاهیم قرآنی، آموزه های روایی و مهارتهای ،پرورش خلاقیت از ارکان آن بود.
این مقام مسئول گفت: روش های غیر مستقیم و جذاب در طرح مباحث قرآن کریم و برگزاری دوره آشنایی با نهج البالغه ویژه نوجوانان توسط اساتید مجرب از دیگر ویژگی های این دوره بود که تاکنون در منطقه مسبوق به سابقه نبوده است.