به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از مرکز اطلاعرسانی پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ، در چهار ماه نخست امسال ۹ هزار و ۵۰۰ مورد اعمال قانون در مورد نداشتن پلاک و ۱۳ هزار و ۴۹۵ مورد اعمال قانون به دلیل پلاک مخدوشی یا پوشاندن پلاک وسیله نقلیه صورت گرفته است.
همچنین هشت هزار و ۱۳۷ وسیله نقلیه نیز به دلیل پوشاندن، مخدوشی یا نداشتن پلاک به پارکینگ منتقل شده است.
راهاندازی ۵۰ مرکز پلیس فتا در کشور رئیس پلیس سایبری کشور از تصویب و راه اندازی ۵۰ مرکز دیگر پلیس فتا در کشور خبر داد.
سردار "وحید مجید" در گفت وگو با پایگاه خبری پلیس در تشریح این خبر، اظهار داشت: در راستای تامین امنیت فضای سایبر و ارتقاء منابع انسانی، زیرساختهای استانها و توسعه پلیس فتا در پهنه سرزمینی کشور با پیگیریهای به عمل آمده از سوی پلیس فتا و تصویب فرمانده ناجا، ساختار راه اندازی ۵۰ مرکز دیگر پلیس فتا در شهرستانهای کشور مصوب و اجرایی شد.
وی به ارتقاء توسعه پلیس فتا در همه شهرستانهای کشور به خصوص در مناطق محروم و دور افتاده اشاره کرد و ادامه داد: همه مراکز پلیس سایبری ضمن رصد و پایش فضای مجازی، ارائه خدمات و پیگیری شکواییههای ارجاعی، ایجاد فرصت آموزشی و اطلاع رسانی از آسیب ها، تهدیدها و فرصتهای فضای مجازی را در راستای پیشگیری از جرایم این حوزه در دستور کار خود دارند.
رئیس پلیس سایبری کشور، ایجاد این مراکز را در راستای برآورده شدن خواستههای مردم در فضای مجازی عنوان کرد و گفت: ارتقاء اعتماد مردمی و مقابله با جرایم اینترنتی و مالی و نیز جلوگیری از آسیبهای اجتماعی و فرهنگی فضای مجازی در جامعه از اهداف راه اندازی ۵۰ مرکز پلیس فتا در شهرستانها به شمار میآید.
این مقام ارشد انتظامی با بیان اینکه تامین امنیت نسبی در فضای مجازی نیازمند همکاری تمامی سازمان ها، نهادهای مربوطه و مشارکت هموطنان است، بیان کرد: صیانت از هویت ملی و ارزشهای اسلامی، حفظ حریم خصوصی و صیانت از اموال و منافع افراد در فضای سایبری از ماموریتهای مهم این پلیس است.
سردار مجید به شهروندان توصیه کرد: در صورت نیاز به اطلاعات آموزشی و نیز روبرو شدن با مشکل یا موارد مشکوک، مراتب را با پلیس فتا در میان بگذارند یا به سایت این پلیس به نشانی www.cyberpolice.ir مراجعه کنند.
رئیس پلیس سایبری کشور، لزوم بهره مندی از ظرفیت رسانههای مختلف برای مقابله با جرایم فضای مجازی را مهم دانست و تصریح کرد: رسانههای دیداری، شنیداری، مکتوب، خبرگزاریها و ... میتوانند پلیس را برای ارتقاء آگاهی عمومی در حوزه فضای سایبری یاری کنند و تحقق این مهم منافع ملی و مردمی را در پی دارد.