نوجواني 16 ساله که از حساب بانكي127 شهروند سرقت كرده بود به دام پلیس فتا افتاد.
سرهنگ مفخمی شهرستاني افزود: در تحقیقات تخصصي پلیس فتا مشخص شد چندي پيش فرد شاكي در يك کانال تلگرامی فروش اكانت يك بازي كامپيوتري را با قيمتي استثنايي مشاهده كرده و از درگاه بانكي تعبيه شده در اين كانال براي خريد اقدام مي كند كه ضمن عدم موفقيت در خريد ، اطلاعات حساب بانكي اش را در درگاه بانكي جعلي كه از سوي مدير اين كانال طراحي شده بود، وارد كرده و مدتي بعد در حدود 9 ميليون ريال از حساب بانكي اش به صورت غيرمجاز برداشت مي شود.
وي گفت : با آغاز اقدامات تخصصی و فنی كارشناسان پليس فتا استان، نوجواني 16 ساله كه ساکن يكي ديگر از استان هاي كشور بود، شناسایی و با هماهنگی مقام قضائی با اعزام تيمي از ماموران انتظامي دستگیر و براي تكميل تحقيقات به پليس فتا استان منتقل شد.
فرمانده انتظامي استان مرکزی افزود : در خلال تحقيقات پليس و با توجه به اسناد و مدارك به دست آمده، متهم اعتراف کرد كه در ابتدا يك درگاه بانکی جعلی (فیشینگ) را طراحي كرده و با تبليغات گسترده در شبكه هاي اجتماعي به خصوص تلگرام و تحت عناویني چون فروش شارژ، فروش اکانت بازی ps4 لینک این درگاههای جعلی را در فضای معرفي مي کرده و تعداد زیادی اطلاعات حساب از این طریق به دست آورده و اقدام به برداشت غیرمجاز از آنها کرده است.
سرهنگ مخفمي شهرستاني افزود: در بررسي هاي تخصصي پليس بر روي تجهيزات رايانه اي اين فرد، اطلاعات حساب بانكي 127 شهروند در سراسر كشور به دست آمد و مشخص شد كه اين نوجوان در حدود یک میلیارد و 44 میلیون و 25 هزار ریال از اين حساب های بانكي به صورت غيرمجاز برداشت کرده است.
وی در ادامه به شهروندان هشدار داد از عضویت در کانالهای تلگرامی تحت عناوین فروش شارژ ارزانقیمت، فروش اکانت بازیهای رایانهای، صیغه یابی، ماهواره جیبی و... جدا خودداری کنند تا در دام افراد شیاد و کلاهبردار قرار نگیرند.
فرمانده انتظامي استان مركزي تاكيد كرد: تمام درگاههای بانکی از پروتکل ssl استفاده میکنند که با علامت https در ابتدای آدرس سایت نمایش داده میشوند و لازم است كاربران بانكي به آدرس سایت توجه کامل داشته باشند چراکه تمام بانکها از آدرس مختص خود جهت سرویسدهی به کاربران استفاده میکنند و مراقبت باشند که کلاهبرداران براي معرفی تارنمای خود از حروف اضافهتر یا حروف مشابه استفاده میکنند تا بتوانند کاربران خود را فریب دهند.
کاربران فضای مجازی درصورتیکه با چنین مواردی برخورد کردند موضوع را سریعاً از طريق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir بخش تماس با كارشناسان پليس فتا در میان بگذارند.