تابلوی منبت ریز قلم با طرح «گرفت و گیر شیر و اژدها» با تأکید بر شناساندن هنر چوب دوره قاجار توسط مژگان موسی نژاد نمونه سازی و اجرا شد
شریف زاده افزود: این منبت با طرح «گرفت و گیر شیر و اژدها» همراه با نقوش گل و بوتههای اطراف و اسلیمی ختاییها کار زین العابدین خوانساری به سال ۱۲۷۷ هجری قمری موجود در موزه هنرهای تزیینی اصفهان، یکی از طرحهای معروف مربوط به دوره قاجاریه است که در چند مرحله و به شیوههای مختلف اجرا شده است.
وی با اشاره به اهمیت نقش گرفت و گیر در بسیاری از بناها و هنرهای دوره قاجار که طرحی به طور کامل نمادین است گفت: دو جانور شیر و اژدها بر اساس نماد و نشانههای مشخص مکمل یکدیگرند و نمیتوان نشان برتری را در هیچ کدام مشخص کرد.
شریف زاده تصریح کرد: شیر در این طرح نماد ابهت، دلاوری، قدرت و باروری زمین و اژدها جنبه اهریمنی و دیو خوئی دارد و نماد خشکسالی است.
او با بیان اینکه طرح گرفت و گیر یکی از شاخصترین طرحها در دوره قاجاریه به جهت زیبایی و نمادین است گفت: به دلیل اینکه چوب شمشاد نسبت به چوب گلابی و چوبهای دیگر، چوب بهتری به جهت ماندگاری اثر است، این طرح به صورت منبت ریز قلم بر روی چوب شمشاد به مدت ۷ ماه اجرا شد.