ارتقاء کیفیت محصولات کشاورزی و تولیدات غذایی از ابتلا مردم به بسیاری از بیماری ها جلوگیری می کند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ رئیس کارگروه سلامت و امنیت غذایی استان در صد دوازدهمین جلسه کارگروه تخصصی سلامت و امنیت غذایی و سومین جلسه در سال ۹۸ در استانداری اصفهان گفت: طرح ارتقاء هشت محصول شامل سیب زمینی پیاز گوجه فرنگی مزرعه ای و گلخانه ای خیار مزرعه ای و گلخانه ای و سیب و پرتقال در استان در حال اجراست .
حیدر قاسمی با اشاره به اینکه در راستای تامین محصولات سالم و عرضه آن به مردم تلاش می کنیم افزود: شناسنامه دار کردن محصولات کشاورزی و مصرف آن، مردم را از بسیاری از مرض ها در امان می دارد .
در این جلسه سلامت 8 محصول کشاورزی ، سنجش های شاخص آلودگی هوا ، وضعیت کشتارگاه های غیربهداشتی و بدون پیش سرد بررسی شد.