سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نور: سالانه ۳۰۰ تن فندق به ارزش ۱۵۰ میلیاردریال در این شهرستان تولید میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز مازندران، حبیب الله رنجبر با اشاره به کشت فندق در ۱۵۰ هکتار از زمینهای مناطق میانبند و بالادست شهرستان نور گفت: کشت این محصول در مناطق بالادست علاوه بر اشتغالزایی موجب جلوگیری از فرسایش و افزایش مقاومت خاک در برابر خشکی و کمبود آب شده و نسبت به دیگر تنقلات از ماندگاری بیشتری برخوردار است. سرپرست جهاد کشاورزی شهرستان نور افزود: هم اکنون ۳۰۰ بهره بردار در این زمینه مشغول فعالیت بوده و سالانه ۳۰۰ تن فندق به ارزش ریالی ۱۵۰ میلیاردریال در این شهرستان تولید میشود.