افرادی که اقدام به ذبح گوسفند در روز عید قربان میکنند گوشت قربانی را ۲۴ ساعت پس از ذبح در یخچال نگهداری و سپس مصرف کنند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین, مدیر روابط عمومی اداره کل دامپزشکی قزوین تاکید کرد: لاشه دام ذبح شده به مدت ۲۴
فرهی افزود: برای جلوگیری از شیوع بیماریهای مشترک بین انسان و دام ترجیحا دامها را در کشتارگاهها ذبح کنند.
وی از مردم خواست: با توجه به گزارش مواردی از بروز بیماری تب کریمه-کنگو در کشور، در صورت ذبح دام در منزل، از تماس مستقیم با کنههای روی بدن دام خودداری کنند.
مدیر روابط عمومی اداره کل دامپزشکی گفت: ۳۴ اکیپ ثابت و سیار در سطح شهر و ادارات شهرستان برای ذبح و نظارت بر ذبح بهداشتی از ساعات اولیه صبح آماده خدمات دهی هستند.
فرهی بیان کرد: هماستانیها در صورت تماس با شماره ۴ رقمی ۱۵۱۲ و یا ارسال پیامک به سامانه ۵۰۰۰۱۵۱۲ در استان قزوین میتوانند از خدمات رایگان ادارهکل دامپزشکی استان قزوین بهرهمند شوند.