معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان قم : ۲۰۰ تن گوشت شتر سالیانه در استان قم تولید میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی جهاد کشاورزی استان، افزود: در حال حاضر تعداد شتر در استان قم از ۴ هزار نفر به ۷ هزار نفر افزایش یافته است.
مسئول بیوتکنولوژی مؤسسه تحقیقات علوم دامی کشور هم گفت: ۱۸ هزار تن شیر ارگانیک شتر در کشور در سال تولید میشود و استان قم به علت شرایط اقلیمی زمینه تولید شیر و گوشت شتر را دارد.
اسدی افزود: هم اکنون روزانه ۵۰۰ لیتر شیر شتر در قم تولید میشود، اما زیرساخت فرآوری این محصول در استان قم فراهم نشده است.
وی تصریح کرد : قاچاق شتر دوکوهان از دیگر آسیبهای وارد بر این صنعت کم هزینه و پردرآمد است و این موضوع سبب شده شتر دوکوهانه که در استان قم ۱۰۰ نفر از آن وجود دارد در معرض انقراض قرار گیرد.