60 قرارداد واگذاری زمین امسال در شهرک ها و نواحی صنعتی استان مرکزی با متقاضیان منعقد شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اراک؛ مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی گفت : بخش عمده ای از قراردادهای واگذاری زمین به متقاضیان پایان سال انجام می شود اما امسال واگذاری زمین به صنعتگران از آغاز سال کلید خورده که این نشان از پویایی و نشاط حوزه صنعت در استان مرکزی دارد.
آمره افزود : پارسال نیز هدفگذاری واگذاری زمین به متقاضیان ۱۵۰ قرارداد بود اما بیش از 300 قطعه زمین به میزان 161هکتار به فعالان صنعتی بخش صنایع کوچک واگذار شد که تعداد قابل توجهی از این افراد عملیات ساخت را آغاز کرده اند و تعدادی نیز به زودی بهره برداری می شود.
وی گفت : هزار و 798 واحد صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی استان مرکزی با سرمایه گذاری بیش از 54 هزار میلیارد ریال فعالیت می کنند که از این تعداد 338 واحد به دلایل مختلف تعطیل شده بود.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی افزود : با عملیات ساخت گروه های کارشناسی عارضه یابی واحدهای صنعتی و با حمایت های همه جانبه دولت تدبیر و امید در اعطای تسهیلات پارس 70 واحد صنعتی صنایع کوچک راکد به چرخه تولید بازگشتند.
آمره گفت : بیش از 90 درصد زمین های شهرک ها و نواحی صنعتی استان مرکزی دارای سند ثبتی هستند که سال گذشته 70 درصد از 90 درصد زمین های صنعتی استان دارای سند شدند که این مهم در سال های گذشته بی سابقه است.
وی افزود : تامین آب 32 هکتار از اراضی صنعتی استان به میزان 31 و 2 دهم لیتر بر ثانیه در سال گذشته محقق شد و آب احیا شده هم 15 لیتر بر ثانیه هدفگذاری شده بود که 17و 2 دهم لیتر بر ثانیه عملیاتی شد.
مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان مرکزی استقرار 35 واحد مشاوره ای در ساختمان کسب و کار استان مرکزی در اراک و ارایه خدمات آموزشی در بخش های مختلف فنی ، مدیریتی و مالی به صنایع کوچک ، شناسایی 13 نیاز فناورانه و تامین پنج نیاز، شناسایی 15 واحد صنعتی مستعد دانش بنیان شدن و اضافه شدن هشت واحد صنعتی به جمع شرکت های دانش بنیان را از مهمترین فعالیت های شرکت شهرک های استان مرکزی در سال گذشته بیان کرد.
وی از راه اندازی سامانه کشوری کسب و کار در استان مرکزی خبر داد و گفت : این سامانه با هدف ارتقای تولیدات داخلی و تولید ناخالص ملی کشور و مدیریت منابع راه اندازی شده است و فعالان و صاحبان صنایع کوچک می توانند با ثبت نام در این سامانه از مزیت های ملی آن برخوردار شوند.
آمره افزود : ناتوانی در دسترسی و امکان منابع مالی مناسب، نبود ثبات اقتصادی، تغییر قوانین، دسترسی نداشتن به بازارهای صادراتی و فناوری های روز از مهمترین مشکلات صنایع کوچک است که شرکت شهرک های صنعتی با تشکیل دوره های مختلف آموزشی، کنسیوم های صادراتی و ایجاد ارتباط تنگاتنگ با مدیران ارشد وزارت صمت و مدیران استانی تلاش می کند گامی در راستای حل مشکلات فعالان این بخش بردارد.
30 هزار نیروی انسانی در 2 هزار و 964 واحد صنعتی در 33 شهرک و ناحیه صنعتی استان مرکزی فعالیت می کنند.