بیست و چهارمین کنفرانس بین المللی جامعه ایمن از یکم تا سوم شهریور در تبریز برگزار می شود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز آذربایجان شرقی دبیر علمی این کنفرانس در جمع خبرنگاران با اعلام این خبر گفت:این کنفرانس
دکترصادقی افزود : 380 مقاله به دبیرخانه کنفرانس رسیده است که 70 مقاله به صورت سخنرانی و 115 مقاله به صورت پوستر ارائه خواهد شد.
وی گفت : محور اصلی این کنفرانس ایمنی ترافیک و مصدومیت های ترافیکی در حیطه انسان ،خودرو و راه خواهد بود.
صادقی مهمترین محورهای این کنفرانس را مدیریت ایمنی راه، ایمنی زیر ساخت ها و راه، وسایل نقلیه ایمن، ایمنی کاربران راه، خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در حوادث ترافیکی، جامعه ایمن در کشورهای درحال توسعه، ایمنی گروههای آسیب پذیر، پیشگیری از خشونت و خودکشی، پیشگیری از سوختگی، ایمنی کودکان در بحران های بین المللی و ایمنی شغلی برشمرد.
وی اضافه کرد: با توجه به روند صعودی حوادث و سوانح جاده ای و مصدومان این حوادث لزوم یک جراحی در سیاستگذاری و مدیریت ترافیک در کنار یک نگاه علمی در جوامع ضروری است.
صادقی ادامه داد: کنفرانس جامعه ایمن حدود سه دهه است که در کشورهای مختلف برگزار می شود و امسال این گردهمایی علمی به علت فعالیتهای خوب و توان علمی مرکز تحقیقات حوادث ترافیکی تبریز با حضور بیش از بیست کشور خارجی در این شهر برگزار خواهد شد.
دبیر علمی این کنفرانس افزود: راهکارهای ارائه شده در این کنفرانس تدوین خواهد شد و اجرایی شدن این راهکارها مستلزم تهیه بسته عملیاتی راهکارها و قرار دادن آن در اختیار واحدهای اجرایی است.
وی خاطرنشان کرد: سند ملی سلامت و ایمنی ترافیک از سه ماه پیش با مشارکت سازمانهای ذی نفع در حال تدوین است که در این کنفرانس مباحثی از آن ارائه خواهد شد و با اخذ نظرات مختلف و انجام دادن اصلاحات و پس از تصویب می تواند مداخلات و راهکارهایی را برای کاهش حوادث و سوانح و ارتقای ایمنی ارائه دهد.
دکتر صادقی افزود : یکی از راهکارها استفاده از تجربیات موفق کشورهای مختلف مانند کم کردن تأثیرات داروهای مصرفی رانندگان بر کاهش حوادث جاده ای است.
وی گفت : هم اکنون 407 جامعه ایمن در دنیا ثبت شده است که 36 مورد آن در کشور ماست.
دبیر علمی این کنفرانس بیان کرد :شهر جدید سهند اخیرا به فهرست جوامع ایمن افزوده شد و شهر جلفا نیز پس از برگزاری کنفرانس به شبکه جهانی جوامع ایمن ملحق خواهد شد.
مجموعه فعالیتهایی که یک جامعه و جمعیت همراه با سیستم حاکمیتی آن به طور منسجم و مبتنی بر همکاریهای بین بخشی برای ارتقای ایمنی مردم و جامعه انجام میشود منجر به تشکیل جامعه ایمن می شود.