خوشحال خواهیم شد خبرنگاری تحقیقی و تحلیلی راه بیفتد تا ما بتوانیم خدمتگزاری درست تری انجام دهیم
علی ربیعی در مصاحبه اختصاصی با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما در پاسخ به این سوال که بر چه مبنایی پاسخها در نشستهای خبری هفتگی آماده میشود، افزود: من در طول هفته با رصد اخبار در شبکههای مختلف رادیو و تلویزیون و صحبتهایی که در گوشه و کنار میشود پاسخها را آماده میکنم.
وی گفت: حدود ۹۵ درصد سئوالات برای ما قابل پیش بینی است و معمولا پیش میاید که برای حدود ۵ تا ۱۰ درصد سئوالات آمادگی پاسخگویی نداشتم.
ربیعی افزود: خیلی وقتها سئوالاتی که خبرنگاران از من میپرسند در دولت منجر به تصمیمهای مهمی شده است مثلا موضوع گم شدن ارز که منجر شد رئیس کل بانک مرکزی کمیتهای را با حضور نمایندگان سه وزارتخانه واردکننده اصلی برای بررسی آن تشکیل دهد.
وی با بیان اینکه خیلی وقتها سئوالات خبرنگاران موجب اقدامات خوبی در دولت میشود، گفت: خیلی از مواقع هم موضوعاتی مطرح میشود که احساس میشود نیاز به توضیح بیشتری دارد به عنوان مثال مصوبه شورای عالی اداری درباره سن ورود به مدیریت سوالی بود که ما متوجه شدیم این ابهام در مصوبه وجود داشته و یا برای خواننده مطلب روشن نبوده است.
ربیعی افزود: رابطه دولت و خبرنگاران دوطرفه است و من فقط برای رسانهها سخن نمیگویم و سخن آنها را نیز میشنوم.
سخنگوی دولت گفت: خوشحال خواهیم شد تا خبرنگاری تحقیقی و تحلیلی راه بیفتد، زیرا این به ما کمک میکند تا خدمتگزاری درست تری انجام دهیم.
وی با اشاره به اینکه ما اخیرا با پدیدههای افشاگرانهای که در فضای مجازی آبروریزی میکنند مواجه هستیم، افزود: کسی که امروز سایت یا کانال ایجاد میکند و یا حتی فوروارد میکند کار رسانه انجام میدهد و جامعه سالم ما امروز به این جریانات انحرافی معترضند و از خبرنگاران هم انتظار میرود با آن مقابله کنند.