با راه اندازی کارگاه کاشی پزی سنتی در کاشان این صنعت 5 هزار ساله در این شهر احیا شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیر میراث فرهنگی کاشان با اشاره به اینکه قدمت کاشی پزی بدون لعاب 5 هزار ساله و به دوران سیلک باز می گردد گفت: این صنعت با لعاب از دوره ورود اسلام به ایران آغاز شد.
مهران سرمدیان با بیان اینکه این صنعت با راه اندازی یک کارگاه کاشی پزی سنتی احیا شده افزود: در این کارگاه 5 نفر زیر نظر استاد حسین زارع به صورت سنتی انواع کاشی را تولید می کنند.
وی با اشاره به اینکه در گذشته انواع ظروف سفالی وکاشیهای نفیس که عمدتان به شیوه ی زرین فام در کاشان ساخته و تولیدمی شده گفت: کاشیکاری ازاره ی حرم مطهر امام رضا (ع)،کاشی روی قبر مطهر حضرت فاطمه ی معصومه(س)،محراب مسجد علی ابن جعفرقم و محراب مسجد میرعمادکاشان که در موزه ی اسلامی برلین نگهداری می شود در این شهرستان تولید شده است.