اجرای طرح پایش واحدهای نانوایی آذربایجان شرقی آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون امور بازرگانی و توسعه تجارت سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان در نشست مشترک رؤسای ادارات صمت شهرستانها با نمایندگان اتحادیه نانوایان ، ادارات غله و بهداشت به منظور بررسی اجرای طرح پایش واحدهای نانوایی گفت : این طرح با هدف واقعی سازی سهمیه ها ، جلوگیری از هدر رفت منابع و برنامه ریزی بهینه برای تأمین ارزاق اساسی مردم در یک ماه آینده عملیاتی خواهد شد.
غلامعلی راستی ادامه داد : راستی آزمایی اطلاعات موجود در سامانه اداره غله با اجرای طرح پایش واحدهای نانوایی امکان پذیر خواهد شد و نتایج حاصله به بهبود برنامه های توزیع و تخصیص آرد استان و تسهیل تأمین معیشت مردم منجرخواهد شد.
وی افزود : هرگونه مسئولیت واحدهای صنفی براساس قانون برعهده صاحبان پروانه های کسب است لذا با واگذاری و یا انتقال حق بهره برداری از واحد صنفی تخلفات احتمالی از تعهد صاحب پروانه کسب نسبت به رعایت قانون کم نخواهد کرد.
معاون نظارت و بازرسی سازمان صنعت ، معدن و تجارت استان هم با تأکید بر اهمیت اجرای طرح پایش واحدهای نانوایی ، به منظورجلوگیری از سوء استفاده های احتمالی و تضییع حقوق مردم و حیف و میل آرد تخصیصی و بهسازی واحدهای نانوایی ، خواستار تعامل و همکاری بین بخشی دستگاه های ذیربط در اجرای هر چه بهتر این طرح شد .
اسماعیل عطاپور به ضرورت تقویت و بهسازی نانوایی ها و فرهنگ سازی در زمینه رعایت قوانین نظام صنفی بویژه مسائل سلامت محور و بهداشت عمومی نانوایی ها اشاره کرد و افزود : اطلاعات موجود در سامانه اداره غله ملاک ارزیابی واحدهای نانوایی خواهد بود لذا واحدهایی که آرد یارانه ای ، نیمه یارانه ای و سایر مصارف را دریافت می کنند طی یک ماه آینده از لحاظ اخذ مجوزهای قانونی و اعتبارسنجی پروانه های کسب ، میزان مصرف آرد در جهت تأمین و تولید نان ، قبوض آب ، برق و گاز و نکات بهداشتی ، مورد نظارت ، بازرسی و ارزیابی قرار می گیرند .