رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی: کار اصلی این دانشگاه تربیت نیرویهای معتدل تراز انقلاب است و با فعالیت این دانشگاه در استانها از اختلافات قومی، فرقهای و حتی مذهبی کاسته شده است
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: طی سالهای گذشته در ۷ استان کشور شعبات این دانشگاه تأسیس شده و توسعه یافته است و به زودی در دو استان آذربایجان غربی و کرمان نیز به علت درخواست نمایندگان، ولی فقیه نسبت به تأسیس شعبه اقدام خواهد شد.
حجت الاسلام مختاری با بیان این مطلب که امسال در استان بوشهر آزمون جذب دانشجو نیز برگزار شده است افزود: در دانشگاه مذاهب علاه بر صدور مدرک به دنبال تربیت نیروی تقریبی هستیم.
وی از نبود فضای آموزشی و زیر ساختی در استان هرمزگان انتقاد کرد و گفت: دانشگاه مذاهب اسلامی شعبه هرمزگان نسبت به سایر دانشگاهها عقب است و نباید این دانشگاه که واحدی حاکمیتی است در فضای غیر استاندارد و اجارهای فعالیت کند.
حجت الاسلام مختاری افزود: مسؤولان استانی برای تبدیل شعبه دانشگاه مذاهب اسلامی هرمزگان به پردیس بین المللی در استان هرمزگان بیش از پیش حمایت کنند، وضعیت امروز شعبه دانشگاه مذاهب اسلامی در این استان با توجه به کمبودهای سخت افزاری که دارد زیبنده استان نیست و تلاش وافر مسؤولان استانی را میطلبد.
رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی گفت: از نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان انتظار داریم با توجه به ظرفیت استان برای تبدیل شدن به قطب علمی، تقریبی و فرهنگی و جذب دانشجو از سایر کشورهای حوزه خلیج فارس، این دانشگاه را در جهت دست یافتن به فضای آموزشی اختصاصی یاری کنند.
حجت الاسلام مختاری گفت: این دانشگاه مجوز جذب طلاب شیعه و سنی را نیز از وزارت علوم تحقیقات و فناوری دریافت کرده است و در صورتی که فضای آموزشی مناسبی به این دانشگاه در استان هرمزگان تخصیص یابد طلاب شیعه و سنی استان میتوانند در مقاطع ارشد و حتی دکتری نیز ادامه تحصیل خود را در سطوح ۳ و ۴ در فضای آکادمیکی و دانشگاهی انجام دهند.
حجت الاسلام و المسلمین محمد عبادی زاده نماینده جدید، ولی فقیه در استان هرمزگان در دیدار با رئیس دانشگاه مذاهب اسلامی ضمن تقدیر از فعالیتهای روشنگرانه دانشگاه مذاهب اسلامی و مبارزه علمی و نظری با افراط و تکفیر گفت: استان هرمزگان با ترکیب جمعیتی از اقوام و مذاهب مختلف بهترین محمل برای انجام فعالیتهای تقریبی است.
وی افزود: کارهایی نظیر همایشهای تخصصی تأثیری محدود دارند، اما تعلیم نیروی تقریبی از میان مذاهب مختلف اهل سنت و شیعه موجب قرابت دیدگاه میشود.
نماینده، ولی فقیه در استان هرمزگان ادامه داد: دانشجویان دانشگاه مذاهب اسلامی سربازان اصلی جنگ در حوزه مذاهب هستند و میتوان با تولید فکر و کادرسازی در این زمینه کارهای مثبتی انجام داد.
حجتالاسلام عبادیزاده با اشاره به این مطلب که در استان هرمزگان حدود ۴۰ درصد از جمعیت را اهل سنت تشکیل میدهند گفت: برای تقویت دانشگاه مذاهب اسلامی هر کمکی از دستمان بر بیاید دریغ نخواهیم کرد.
وی ساختمان فعلی دانشگاه مذاهب هرمزگان را در شأن این واحد دانشگاهی ندانست و ابراز داشت: امیدواریم در آینده نزدیک با همکاری منطقه آزاد قشم و تخصیص زمین، پردیس بین الملل این دانشگاه تاسیس و جذب دانشجوی خارجی در برنامه قرار گیرد.
امام جمعه بندرعباس افزود: در بندرعباس نیز با همکاری مسؤولان استانی در جهت تخصیص فضای آموزشی مناسب به این واحد دانشگاهی اقدام خواهد شد.