مشاور بشار اسد؛
از آمریکا هیچ انتظاری نداشته باشید
بثینه شعبان: واشنگتن وعدههای واهی به کسانی که به ملت و سرزمین خود خیانت کردند داده است
به گزارش سرویس بین الملل
خبرگزاری صدا و سیما به نقل از المیادین، مشاور سیاسی و رسانهای رئیس جمهور سوریه با تمجید از سیاستهای ایران تاکید کرد مزدوران آمریکا در منطقه عربی نباید به تحقق وعدههای آن (رژیم) امیدوار باشند.
بثینه شعبان در مقالهای در پایگاه اینترنتی این شبکه نوشت: شاید تنها جملهای که رابرت فورد سفیر سابق آمریکا در طول سالهای تبلیغ جنگ در سوریه، بیان کرد این جمله بود که از آمریکا انتظاری نداشته باشید. واشنگتن در این مدت وعدههای واهی به مخالفان و افرادی داد که از نظام جدا شدند و با دشمن علیه ملت و سرزمین خود همکاری کردند و باعث ریخته شدن خون صدها هزار نفر و آواره شدن میلیونها نفر و تخریب زیرساختهای کشور شدند. آنها این کار را در برابر وعدههای دروغین و یک مشت دلار کثیف انجام دادند.
شعبان در ادامه این مقاله با عنوان «از آمریکا هیچ انتظاری نداشته باشید»، افزود: در حالی که مطبوعات اروپا و آمریکا از اقدامات گسترده در لبنان و ترکیه علیه سوریها مینویسند که هدف آن بیرون کردن آنها از این دو کشور است، واشنگتن در چند دهه گذشته برای نفوذ در جوامع ما تلاش کرده است. پس از شکست آمریکا در ویتنام، پژوهشگران آمریکایی به دنبال شیوههای جدید برای استعمار ملتها بدون اعزام ارتش و پرداخت هزینه سنگین بودند و تصمیم گرفتند با تکیه بر عناصر خائن داخلی در کشورها عمل کنند و آنها را با مشوقهای مختلف فریب دهند تا از واشنگتن در برابر منافع کشورهایشان حمایت کنند، با این توهم که به این شیوه میتوانند به قدرت برسند. میبینیم که بیشتر موفقیتهای واشنگتن و رژیم صهیونیستی در کشورهای عربی پس از جنگ ویتنام، با استفاده از به خدمت گرفتن مزدوران و خائنان و تکیه کردن به آنها برای عملی کردن سیاستهای ویرانگر آمریکا زیر پوششهای مختلف، بوده است.
وی خاطر نشان کرد: چین، ایران و ونزوئلا به طور اساسی درک کردند که نمیتوان از آمریکا چیزی جز تحریم، افزایش تعرفههای گمرکی و افزایش مالیاتها با هدف جمع آوری پول و به زانو درآوردن کشورها، انتظاری داشت. چین به شیوه تحسین آمیز برای حمایت از نسلهای خود تلاش و فناوریهای اختصاصی برای آنها ایجاد کرد تا طعمهای برای فناوریهای غربی نباشند. ایران هم پس از آنکه برای ایجاد تفرقه در داخل جامعه این کشور تلاش کردند، همین شیوه را در پیش گرفت. همه ایرانیها بر یک دیدگاه مشترک درباره حوادث مربوط به این کشور متمرکز شدند و به شیوههای مختلف، یک تفسیر درباره آن ارائه کردند و به این شیوه احترام دوست و دشمن را به دست آوردند. ایران به همه جهانیان نشان داد که تنها کشوری در جهان است که جناحهای مختلف در آن وجود دارند و همه آنها بر سر دوستی کشور و ایستادگی در برابر دشمنان با یکدیگر رقابت میکنند. امروز و پس از آنکه عربها بیشترین تعداد آوارگان را در جهان دارند، آیا عربها به اشتباه خود پی خواهند برد؟ تاریخ دارای درس عبرتهای آشکار و زیادی است و شاهد بودیم که یکی از عوامل اصلی جنگ علیه سوریه با صراحت گفت: از واشنگتن انتظاری نداشته باشید، آیا عبرت گیرندهای وجود دارد؟