به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز گیلان ؛ معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی ، صنایع دستی و گردشگری گیلان امروز گفت : در این همایش یک روزه 19 واحد عرضه کننده خوراک در استان بیش از 100 غذای محلی به معرض نمایش گذاشتند. حمید آذرپور افزود : 300 نفر از همایش گردشگری خوراک دیدن کردند و از غذای عرضه شده به رایگان مصرف کردند. وی با بیان اینکه خوراک یکی از مقوله های پژوهشی در زمینه مردم شناسی است گفت : با شناخت تغدیه و نوع خوراک مردم یک منطقه می توان به ریشه های تفکر و اندیشه آن ها پی برد.