۲۶۷ واحد نانوایی متخلف در اراک در بازرسی های چهار ماهه نخست امسال اخطار دریافت کردند.
آقای مهر علی افزود: همچنین ۴۷ متخلف به مرجع قضایی معرفی و ۱۲ واحد پلمب شده است
وی گفت: بازرسان این دانشگاه ۱۳۰ نمونه را از نان و آرد نانوایی ها برای سنجش تخصصی افزودنی های غیرمجاز و سبوس گیری در آزمایشگاه بررسی کردند.
بازرسی بهداشتی نانوایی ها صبح, عصر و شب را کارشناسان بهداشت محیط در مراکز جامع سلامت در برنامه منظم و در گشت مشترک با بازرسان اتاق اصناف، تعزیرات، اماکن، شرکت غله و غذا و دارو، طرح ضربت و طرح تشدید نظارت انجام می دهند.
آقای مهرعلی گفت: آیین نامه بهداشتی مقررات واحدهای خبازی، شامل بهداشت فردی، رعایت بهداشت ابزار کار، ساختار و بهداشت مواد غذایی شامل آنالیز نمک، انطباق آرد، سرمایش و افزودنی ها , شاخص و مورد توجه بازرس است.
مدیر گروه بهداشت محیط و حرفه ای معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی اراک با بیان اینکه با توجه به شکایات مردمی نظارت ها از صبح آغاز و تا شب ادامه دارد، افزود: براساس قانون در نوبت به متخلف اخطار داده می شود در نوبت دوم اقامه دعوی و سپس پلمب و ممانعت از ادامه فعالیت واحد های خبازی است.