ذبح دام در روز عید قربان فقط در کشتارگاه های استان+فیلم
هشدار مدیرکل دامپزشکی کهگیلویه و بویراحمد: ذبح دام در روز عید قربان فقط در کشتارگاه انجام می شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز کهکیلویه و بویر احمد؛ مدیرکل دامپزشکی این استان در جلسه ستاد نذر و قربانی با بیان اینکه احتمال انتقال بیماری های مشترک بین انسان و دام در فضای غیر از کشتارگاه وجود دارد، گفت: لاشه های گوسفندان قربانی شده برای جلوگیری از انتقال بیماریهای احتمالی بعد از کشتار 24 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد قرار بگیرد.
بهمنش افزود: جگر این گوسفندان میتواند کانون بسیاری از بیماریها باشد، بنا بر این توصیه میشود 48 ساعت در دمای 4 درجه سانتیگراد قرار بگیرد.
وی ادامه داد: کارشناسان این سازمان برای نظارت بر عرضه گوسفند در روز عید قربان آمادگی کامل دارند.
در این جلسه مبشری مدیرکل کمیته ی امداد امام خمینی (ره) استان از ایجاد ساز و کارهایی برای توزیع گوشت نذری بین نیازمندان خبر داد و گفت: پارسال به ارزش 520 میلیون تومان گوشت نذری بین نیازمند توزیع شد.
حجه الاسلام خاضع امام جمعه ی موقت یاسوج نیز بر ایجاد شرایط مورد نیاز برای عرضه بهداشتی دام تاکید کرد و گفت: کسانی که تمایل به قربانی کردن گوسفند دارند به توصیه های دامپزشکی توجه کنند.
در این نشست مقرر شد عرضه دام در اماکنی مشخص و با حضور کارشناسان دامپزشکی انجام شود.