برداشت انگور وحشی از تاکستان های طبیعی منطقه حفاظت شده شیمبار اندیکا آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خوزستان ، رییس اداره حفاظت محیط زیست اندیکا گفت : وسعت تالاب شیمبار حدود ۲هزار هکتار است که تقریبا حدود 700 هکتار آن به تاکستان اختصاص دارد.
مصطفی یوسفی افزود: برداشت این محصول توسط افراد بومی انجام می شود و علاوه بر مصرف، مازاد آن نیز به عنوان سوغات فصلی منطقه در معرض دید گردشگران قرار داده می شود.
وی با بیان اینکه برداشت این محصول معمولا از نیمه اول مردادماه آغازمی شود و تا اوایل شهریور به طول می انجامد ادامه داد : انگور شیمبار کاملا ارگانیک و از نوع یاقوتی و دارای کیفیت مطلوب است.
منطقه حفاظت شده شیمبار(شیرین بهار)، کوهستانی و پوشیده از جنگل و مرتع است و حدود 50 هزار هکتار وسعت دارد و پوشش عمده و قالب گیاهی آن شامل درختچههای جاز، پده، گز ،تمشک، زالزالک ، انگور وحشی یاقوتی است .