رئیس سازمان مشارکت زنان در دفاع مقدس:
راهبرد امروز؛ شناخت تمدن اسلامی برای وحدت
مجتهد زاده: راهبرد امروز باید شناخت مفاهیم بلند تمدن اسلامی و ترویج آن در حفظ وحدت اسلامی باشد،
به گزارش
خبرگزاری صدا و سیما، مریم مجتهدزاده در جمع بانوان نخبه دانشگاهی لبنانی گفت: زنان و مردان امت اسلامی برپاکنندگان و ادامهدهندگان مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی هستند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس، دشمنان با وارونهنمایی مفاهیم اسلامی در صدد تخریب آن هستند؛ بنابراین راهبرد امروز ما باید شناخت مفاهیم بلند تمدن اسلامی و ترویج اصالت این تمدن در حفظ وحدت اسلامی باشد.
وی ادامه داد: بدون تردید زنان و مردان امت اسلامی برپاکنندگان و ادامهدهندگان مسیر تحقق تمدن نوین اسلامی هستند.
مجتهدزاده تمدن مردممحور، خانوادهمحور و ارزشمدار را سه رکن اصلی تحقق تمدن نوین اسلامی معرفی کرد که به واسطه آن سبک رسیدن به تمدن نوین اسلامی محقق میشود. خانواده تمدنساز در دنیای متفرعن امروز میتواند گنجینههای وحدت را استخراج و ترویج کند.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس گفت: برای تربیت نسل وحدتشناس، امت اسلامی به خانواده پویا و ریشهدار به عنوان مروج وحدت، جهت ارائه به نسلها محتاج است.
مجتهدزاده ادامه داد: یکی از اولویتهای نقشهای که امت اسلام باید در مسیر رسیدن به تمدن اسلامی طی کند، تمسک به راه و روش تمدن دینی در ایجاد مودت و وفاقی است که با خدعه کم رنگ نمیشود و به بیراهه نمیرود.
وی یادآور شد: این نقشه مهندسی شده تمسک به داشتهها و امید به دست توانای خود امت اسلامی است؛ بدون آنکه وابسته سازی هویتی استعمار آن را به خود مشغول کند.
مجتهدزاده به خوشهسازی اجتماعی از همه فعالان و نخبگان و همه تلاشگران عرصه وحدت جهت برنامه عملیاتی برای تحقق تمدن نوین اسلامی اشاره کرد و گفت: در حوزه اجرا، امت اسلامی به یک متن و مفهوم مشترک و قابل اتکا در کنار ساختار پویا از مباحث فرهنگی، اجتماعی، اقتصادی و نظامی برای خوشهسازی اجتماعی نیاز دارد.
رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس عدالت اجتماعی را مهمترین رکن تمدن نوین اسلامی معرفی کرد و اظهار داشت: اگر قرار باشد وجه تمایز تمدن نوین اسلامی با سایر تمدن را بیان کنیم، بدون شک، این وجه تمایز، تعریف مترقی اسلام از عدالت اجتماعی، و مهمتر از آن، میزان سرمایهگذاری بر روی آن خواهد بود.
به گفته مجتهدزاده معمولاً جوامعی در مسیر پیشرفت و تمدن سازی قرار میگیرند که به سطح مناسبی از خودباوری دست پیدا کردهاند و تقویت هویت و خودباوری اجتماعی یکی از لوازم اصلی قدم گذاشتن در مسیر تمدن نوین اسلامی است.
وی خاطرنشان کرد: اگر هویت اجتماعی را که فرد از کشور، آیین و آرمانهایش دارد، بتوانیم در جوانان زنده کنیم بهترین و مهمترین وظیفه را انجام دادهایم.
بنابر گزارش دفاع پرس، رئیس سازمان نشر آثار و ارزشهای مشارکت زنان در دفاع مقدس اظهار داشت: نبودِ عزم و اراده ملی در جامعه مانع از رسیدن به جامعه پویا خواهد شد؛ بنابراین تبیین و صیقل دادن اهداف و آرمانها و تبدیل آن به فهم عمومی، ایجاد امید در جامعه و تقویت همبستگی اجتماعی برای حرکت جمعی بهسوی اهداف و آرمانها، یکی از لوازم اصلی قدم نهادن در مسیر تمدن نوین اسلامی است.