دیوان محاسبات به اجرای عدالت و رفع تبعیض ها ورود کند.
اقبال عباسی افزود: این استان از یک محرومیت تاریخی رنج میبرد و با وجود خدماتی که در سالهای پس از پیروزی انقلاب اسلامی در این استان شکل گرفته، اما همچنان با نارساییهای بسیاری مواجه است.
عباسی، نبود زیرساختها را عامل اصلی توسعه نیافتگی این استان دانست و گفت: رفع این چالش مستلزم نگاه ویژهتر به این استان و از میان برداشتن تبعیضهای موجود است.
وی با بیان اینکه تخصیص بودجه به هریک از استانهای کشور حول محور چانه زنی در مجلس صورت میگیرد، افزود: این در حالیست که باید تخصیص بودجه در کشور با هدف توسعه متوازن استانها و برقراری عدالت انجام گیرد.
کاظمی نماینده مردم شهرستانهای اردل، فارسان، کوهرنگ و کیار در مجلس شورای اسلامی هم گفت: به منظور رعایت عدالت، لازم است برای استانهای کمتر برخورداری همچون چهارمحال و بختیاری ردیفهای توسعهای تعریف شود تا بخشی از مشکلات مرتفع و در راستای تقویت استان گام برداشته شود.
نماینده مردم شهرستان لردگان در مجلس شورای اسلامی هم گفت: وظیفه ذاتی دیوان محاسبات کنترل تمامی فرایندهای مالی دولت است.
محمد خالدی افزود: متاسفانه در تمامی روابط مالی، محاسباتی، برنامهریزی و تعیین اعتبارات عقب ماندگی استان لحاظ نمی شود و با استان های برخوردار کشور مقایسه می شود.
رئیس دیوان محاسبات با اشاره به اینکه تغییر کاربری در چهارمحال و بختیاری به ویژه در حوزه آموزش و پرورش دیده می شود، گفت: وضعیت این استان در بحث وصول درآمد و قرار مالیاتی خوب است، اما گزارشهای ناچیزی از فرار مالیاتی در استان گزارش شده است.
عادل آذر با قدردانی از رسانهها برای ورود به برخی واگذاریهای مشکوک، گفت: از جزئیات واگذاری کشتارگاه جونقان اطلاع داریم و به نظر می رسد قیمت پایه ای که این کشتارگاه واگذار شده است، اشکالاتی دارد و ارزیابیها در این خصوص در حال انجام است که به اطلاع استاندار استان رسیده می شود.