برداشت محصول هندوانه صادراتی در شهرستان گلپایگان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز اصفهان؛ مدیر جهاد کشاورزی گلپایگان با بیان اینکه هزار هکتار از اراضی این شهرستان به کشت محصولات جالیزی اختصاص یافته گفت: 52 هکتار از آن زیر کشت هندوانه است.
حیدر علی گل محمدی افزود: کشاورزان این منطقه با به کارگیری روش های نوین آبیاری و استفاده از کود حیوانی و بذر اصلاح شده، توانسته اند بیش از 80 تن هندوانه از هر هکتار برداشت کنند.
حسین محمدی شریف یکی از تولیدکنندگان نمونه هندوانه گلپایگان نیز با اشاره به اینکه با استفاده از کود مرغی و کاهش مصرف کود شیمیایی بدون استفاده از سموم شیمیایی توانسته است محصولی سالم و ارگانیک تولید و به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر کند، افزود: روزانه، حدود 50 تن هندوانه به کشورهای امارات، دبی و عراق صادر می شود.
این کشاورز نمونه با بیان اینکه با استفاده از روش نشا کاری هندوانه، این محصول را 20 روز زودتر نسبت به کشتهای رایج برداشت کرده، افزود: از 18 هکتار از سطح زیر کشت محصول هندوانه، بیش از دو هزار تن هندوانه برداشت شد.