عملیاتی نمودن طرحهای ملی اولویت ورزش بانوان
مدیر کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه وبویراحمد گفت: عملیاتی نمودن طرحهای ملی در اولویت ورزش بانوان استان است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، سید محمد تقی علوی با اشاره به اینکه ورزش در عرصه تأمین تندرستی و نشاط بانوان نقش مهمی ایفا میکند، عنوان کرد: در سال ۹۷ حدود ۱۰ هزار ورزشکار در استان به صورت سازمان یافته دربخش بانوان فعالیت میکردند، امیدواریم که در ســال جاری نیز شاهد حضور گستردهتر زنان و دختران استان درعرصه ورزش باشیم.
مدیر کل ورزش و جوانان استان کهگیلویه وبویراحمد با اشاره به اینکه این استان در زمینه ورزش قهرمانی و همگانی دارای ظرفیتهای بسیاری است، تصریح کرد: یکی از مهــمترین اهداف ما قهرمان پروری ، تربیت و پرورش ورزشکارانی است که در عرصه بین المللی بتوانند خوش بدرخشند و افتخارآفرینی کنند.
وی افزود: بانوان ورزشکار استان در سال ۹۷ موفق به کسب مدال مختلف در مسابقات کشوری و رقابتهای برون مرزی و حضوری چشم گیر در بازیهای آسیایی ۲۰۱۸ هم حضور چشمگیری داشتند.
علوی، به بیان اهــداف اداره کل ورزش و جوانان استان در بخش ورزش همگانی پرداخت و گفت: تأمین نشــاط اجتماعی با گسترش ورزش همگانی، ایفای نقش اساســی در نظام جامع سالم، تأمین بســتر برای مشــارکت فعال بانوان در برنامــههای ورزش همگانی، ارتقای سهم ورزش همگانی مبتنی بر موازین علمی، کاهش فقر حرکتی و پیشــگیری از بیماریها و ارتقای سهم ورزش در سبد خانوار از جمله اهداف ما در بخش ورزشهای همگانی به شمار میرود.
وی عملیاتی نمودن طرحهای ملی ارائه شــده از سوی وزارت ورزش و جوانان را از مهــمترین برنامههای پیش روی این اداره کل دانســت و اعلام کرد: برگزاری پویش ملی ارتقای نشاط و تندرســتی زنان شاغل با ورزش از جمله طرحهایی است که سال گذشــته مورد استقبال کارکنان زن قرار گرفت و همین باعث شــد که این طرح در سال جدید هم مورد توجه واقع شــود و قرار بر این شده که این طرح امسال به صورت مداوم و ماهانه در یک روز معین در سراســر کشور برگزار شود.
مدیر کل ورزش و جوانان استان از اجرای طرح ورزشهای تطبیقی خانوادگی محله محور نیز به عنوان یکی از برنامههای عملیاتی ورزش بانوان در سال جدید خبر داد و گفت: به منظور افزایش سهم ورزش و فعالیتهای حرکتی در اوقات فراغت و ارتقای سطح تندرستی و نشاط بانوان با شرایط ویژه، طرح ورزش هــای تطبیقی خانوادگی محله محــور ویژه بانوان سالمند، زنان باردار، کودکان، معلولین، نابینایان، ناشنوایان وافراد با بیماریهای خاص به اجرا گذاشته خواهد شد.
وی طرح ملی سنجش ساختار قامتی زنان و دختران روستایی و عشــایری را هم از جمله برنامههای پیش روی اداره کل ورزش و جوانان استان با همکاری هیات پزشکی ورزشی و هیات روستایی و عشایری در ســال جدید قلمداد کرد و یادآور شــد: البته در بسیاری ازشهرستانها و روســتاهای این استان در زمینه ورزش زنان روستایی اقداماتی انجام شــده است.
مدیر کل ورزش و جوانان کهگیلویه وبویراحمد ادامــه داد: متأســفانه ما هنــوز هــم در برخی از شهرستانها و روستاها شــاهد حضور کمرنگ زنان در حوزه ورزش هســتیم و عدم بلوغ فرهنگی از جمله عواملی است که موجب شده تا ورزش در ابعاد کلان به ویژه ورزش بانوان آن طور که باید جایگاه واقعی خود را پیدا نکند.
وی افزود: برای پیشــرفت و توسعه ورزش بانوان باید برخی تفکرات و دیدگاهها نســبت به حضور بانوان در اجتماع تغییر یابد، هرچند که استان در این خصوص وضعیت بهتری نسبت به گذشته پیدا کرده است.
علوی با تأکید بر اینکه برای ترغیب دختران و زنان به ورزش و ایجاد روحیه نشاط و شادابی در میان آنها میبایست برنامه ریزی و فرهنگ سازی شود، بیان کرد: ایجاد فضاهای ورزشی مربــوط به بانوان و ارتقای ســرانه فضای ورزشــی از جمله راهکارهایی هســتند که کمک شایانی به توسعه ورزش زنان میکند.