نماینده ولی فقیه در گیلان : احیای بهتر فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر در گرو تعامل جمعی محقق می شود.
آیت الله فلاحتی با اشاره به مطالبه عمومی برای تداوم اجرای امر به معروف و نهی از منکر تاکید کرد و گفت : گیلان از این نظر در ابتدای کار قرار دارد و این روند تا حصول نتایج مطلوب مبنی بر پیشگیری از پدیده بد حجابی و حرمت شکنی در حوزه های اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی تداوم خواهد داشت.
وی با قدردانی از زحمات نیروهای نقش آفرین در اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر افزود : تلاشهای شبانه روزی پلیس که در بستر تعامل با دیگر ضابطان شایسته ی تقدیر است.
امام جمعه رشت بر لزوم آغاز اجرای فریضه ی امربه معروف و نهی از منکر در دستگاه های اداری و دولتی استان تاکید کرد و گفت : اصلاح رویه بد حجابی در برخی ادارات دولتی می تواند الگوی عملی برای سازمانهای خصوصی باشد.
آیت الله فلاحتی همچنین از دادگستری خواست تا در هر شهرستان یک قاضی را برای بررسی پروندههای مرتبط با پدیده بدحجابی و دیگر ناهنجاریهای اجتماعی مشخص کند.
وی بر لزوم بهره گیری بهینه از ظرفیت های رسانه ای به ویژه فضای مجازی برای تبلیغ فریضه الهی امر به معروف و مقابله با منکرات تاکید کرد و افزود : دشمنان امروز فضای مجازی را عرصه جولان ناهنجاریها و تهاجم فرهنگی علیه نظام اسلامی قرار داده اند که حضور فعالانه و هوشیارانه در این بخش میتواند آنان را ناکام کند.
دبیر ستاد امر به معروف و نهی از منکر گیلان نیز تعداد نیروهای نقش آفرین در احیای این فریضه را در گیلان حدود 10 هزار نفر اعلام کرد و گفت : 3 هزار نفر از این افراد در قالب گروههای 8 تا 10 نفره ی تذکر لسانی در مرکز استان ساماندهی شده اند و بقیه در 16 شهرستان نقش آفرین هستند.
حسن کربلایی با استناد به قانون امر به معروف و نهی از منکر تصریح کرد : همه دستگاه های دولتی و غیر دولتی موظف به اجرای این قانون هستند و دستگاه قضائی می تواند با از کارشکنان منکر برخورد کند.
سردارعبدالله پور فرمانده سپاه قدس گیلان نیز با بیان اینکه یک سوم جمعیت گیلان در قالب بسیج ساماندهی شده اند افزود : شایسته نظام اسلامی نیست که با وجود این ظرفیت عظیم و بالقوه، هنوز درگیر مسائلی همچون پدیده بدحجابی و ناهنجاری های اجتماعی و فرهنگی باشیم.
سردار اسحاقی فرمانده انتظامی گیلان نیز از آمادگی کامل پلیس برای همکاری با دست اندرکاران اجرای فریضه امر به معروف و نهی از منکر خبر داد و افزود : تجربه ماه های گذشته نشان می دهد ارسال پیامک های هشدار دهنده نقش موثری در پیشگیری از پدیده بدحجابی داشته است.
حجت الاسلام و المسلمین عادلی رئیس شورای سیاست گزاری ائمه جمعه گیلان نیز نقش امامان جمعه به عنوان روسای ستادهای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان ها تشریح کرد و افزود : زمینه سازی برای تعامل نیروهای دست اندرکار و برنامه ریز در اجرای این فریضه ی الهی رسالتی است که بر عهده 35 امام جمعه گیلان گذاشته شده است.
در پایان هر یک از امامان جمعه گیلان نظرات خود را در خصوص نحوه ساماندهی آمران به معروف و ناهیان از منکر و ایجاد ساز و کارهای قانونی ، قضایی و مردمی اجرای این فریضه الهی بیان کردند..